Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 18, 2014

...Lagi Berita Gembira Buat Mama | Tahniah Kakak Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa..
Moga hari ini lebih baik dan baik dari semalam.. InsyaAllah~

Masih berbunga2 hati dengan cerita My Anis semalam..
balik keje semalam.. tengah bersilat kat dapur. dengar suara anak2 terjerit2 kat luar.
tanda dah balik dari rumah pengasuh lah tuh. Cinta balik keje terus gi amik dorang.

Tetiba dengar My Anis jerit2.
"Mama! mama!.. tengok nih."

Alhamdulillah.. dapat surat jemputan ke Majlis Hari Kecemerlangan.
tak sangka! memang sangat2 tak sangka!
dapat no3.. sekolah KAFA plak tuh. hahahaha.
kalo sekolah kebangsaan dapat no 3 cam x terkejut sangat. 
sekolah KAFA punye soklan pekse semua jawi kan.
dah lah maknye pon merangkak baca jawi. ARAB lagi lah.. hahahahaha
 Apa pun.. syukur dengan kurniaan Allah.

dan... result subjek ARAB dia dah ada peningkatan jugak tau~
walaupon minggu peksa haitu maknye stress kejap sebab x reti nak ajar anak bahasa Arab.
Alhamdulillah.. berkat maknye pon sama naik bukak kamus Arab.
adelah kemajuan dalam subjek Arab.
Syukurrrr...

Hari Khamis nih papa dia jer lah yang boleh datang ke Majlis Hari Kecemerlangan My Anis.
mama nye susah nak curik2 keluar.. lagi pon opis jauh dr rumah.. Tempat keje Cinta dekat sket dengan sekolah dan tempat keje dia lebih senang nak kuar.
takpe lah.. nanti mama mintak papa tangkap gambar kakak Anis banyak2 k~

oleh kerana dah tempek result peksa Sekolah KAFA, macam x aci lah plak kalo tak tempek result sekolah kebangsaan jugak kan..

No 24. tapi tetap puas hati sebab ade banyak peningkatan dari segi markah.. 
kalo awal tahun dulu dia ade tapau skali c.. subjek seni kalo x silap.
tapi kali nih dia tapau A & B jer. syukur  Alhamdulillah dah tuh.

Walaubagaimana pon. usaha mesti di pertingkatkan.
agar setiap kali peperiksaan ade peningkatan.
My Anis nih seorang anak yang pintar. cuma maknye yang x cukup beri semangat dan buat pemantauan semasa dia belajar.
nanti mama ubah diri mama jugak k.
cuti sekolah nih kita trus mula study balik pelajaran darjah 1 yang kakak kurang mahir k~

Hahhh.. n3 mak2 sangat kan~ hahahaha
ape lagi yang membahagiakan hati seorang ibu kalo bukan melihat kejayaan anak2 dia kan. bertabah lah korang.. hahaha

Sekian.. kesah result peksa My Anis





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

norhidana miswan said...

tahniah anis....

yg sekolah kebangsaan tuh dia dpt 88++ peratus n banyak A ttp no 24 msti yg lain2 lg teror2 kan... bg acik itu dh ckp bagus dh... A memanjang...

kembang2 montot mak kamu tuh hehehe

Daddy Ziyyad said...

Tahniah Anis..
Takpa..tak kisah no 24 pun...% tu 88..itu cemerlang dah

Mama Myja said...

Tahniah anis, moral support from ibu paling penting. Semoga menjadi anak yang cemerlang dunia dan akhirat, insyaallah

lieyalatif said...

alhamdulillah...alhamdulillah...syukur ya Allah.... berkat doa zura ni.... tahniah lagi sekali anis....mmg rase sejuk perut kan zura bile anak2 result pekse cemerlang mcm nieh....

nampaknye same laa mcm lieya, kamis ni amik anugerah cemerlang jugak tuk mia heheheeh..excited nak tgk anak naik stage ni heheheeh...tahniah lagi sekali buat anis....

moga anis terus cemerlang dan cemerlang ...amin...

zura bagi adiah ape kat anis nie....heheheeh sure anis dah tuntut adiah ni kan...

NzA said...

tahniah anis, mama n abahnya...teruskan kecemerlangan.

SYANI said...

Tahniah Anis... Sejuk perut mama mengandung..hehehe.. Semoga terus cemerlang di tahun2 seterusnya.

Zee Suhaini said...

tahniah anis..sonok yer zura biler tau anak berjaya..make sure kena reward tuh..hihihii

Bunda a.k.a KN said...

Tahniah Anis...tahun depan usaha gigih lagi ye...

Liza Yati said...

Tahniah Anis. Keep it up!

dalila said...

bangganya saya tgok... tahniah Anis ! :)

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah, tahniah kaka anis... byk peningkatan tu..keep it up! =)

siti alfakhishah aman said...

tahniah anis

Salina@IbuAqil said...

Tahniah kakak...
Semoga terus cemerlang...
:D

hainom OKje said...

Tahniah sekali lagi untuk your Anis tu hihi... Ohhh sekolah kebangsaan dia pun dahsyat jugat tu Zura peratus tinggi walaupun no banyak.

Ramai yg pandai tu.... Anis salah sorang dpdnya.... Moga Anis akan belajar lebih rajin lagi yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...