Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 24, 2014

...Hujung Minggu Tanpa Cinta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Cuba untuk memulakan minggu ini dengan aura yang positif. :)

Amacam weken Korang??
meriah?? Kami?? urrmm.. x meriah sangat. ahaks~
Cinta kena joint team building.
Tinggal lah kami 3 beranak jer kat rumah. hehehe
Hari Jumaat i amik halfday.
tapi bz plak siapkan keje2 sebelom balik halfday.
jadiknyeee.. x sempat ler nak upate blog.

muka 2 budak kena tinggal ngan papa.
hahahahahaha.
kemain seronok dorang membuli mama nye.
yang x lalu nye.. asik lah bertanya bila papa nak balik.
hadoiii lah.. fenen kepala nak menjawab. hahaha

lunch tanpa papa.
tapi tetap berselera dorang makan. hahahaha.
cuma si adik banyak main. kena suap br dia makan banyak.

menu simple2 sudah.. asal kenyang.
sambil2 habeskan stok bahan masak dlm peti ais.
milo ais tabur tuh My Anis yang request.
asik lah duk ulang2 kt telinga nih selagi x buat.

XTVT hari Ahad dorang. ikut jadual yang mama buat.
Ahad = Melukis.
dengan harapan anak2 x de lah keras tangan sangat nak melukis mcm mak dorang.
hahahahahahahahaha.

My Anis dengan tema kehidupan lautan.
mak dia tolong lukis sikit2.
hahahahahahaha. boleh lah kannnn~

My Delisha tema hutan + ular.
yang dia tengah color tu ular yer kawan2. hahahahahaha
kata delisha.. papa masuk hutan. dalam hutan ade ular besar.
hahahahahahaha.
layankan ajer lah.

Pukul 5 semalam My Cinta selamat sampai di rumah.
Alhamdulillah.. lega rasanye Cinta dah ade kat rumah.
ade lah geng gadoh i. hahahahaha.

Sijil penghargaan untuk Cinta.

ini pulak Ole2 dari Cinta untuk bini dia tersayang neh.
hahahahahahaha.
FM Broga Hill.
Terima Kasih Cinta~ 

Sekian.. kesah hujung minggu kami.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Sura Mohd said...

bagusnya zura..ada jugak buat aktiviti manfaat dengan anak2..kaksura ni..banyak depan tv jelah..:)

norhidana miswan said...

olohhh baru kene tinggal 3hari ko dh nngis dh dik... mencik tau

bgs bdk2 tuh, ada aktviti lukis2 gitu, akak nk try lah bt gitu kt aiyan nk tgk dia color kt kertas lukisan ke kt dinding hahhaha...

Tihara said...

seronoknya, banyak aktiviti mereka yea zura ^_^

LYAfrina said...

Haha.. ni mama nyer y over rindu ni. Bgus xtvt tu utk ank zura drp buat pkara y x berfaedah kan..

Zee Suhaini said...

rindu sangat entrinya nih..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah dpt tmbh koleksi FM la ye

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah dpt tmbh koleksi FM la ye

siti alfakhishah aman said...

milo tabur 1 kak.. hahaha lama tak minom milo..

sejak daki gunung kena pacat masa sekolah dulu terus seram nak daki lagi kak.. geli tengok pacat..

Mama Myja said...

Bagus ajak anak melukis. Hehe. Mamamyja skrg der baby. Concerntrait baby jap.. itu pon xmenang tangan. Bila baby tido. Baru lah dapat melayan abang ngn kakak. Kalau xlayan.. moncong sedepa. Haha

hainom OKje said...

La....si Cintanya bermalam kursusnya tu....ingat sehari jer....
Betul zura okje biasanya kalau laki tak de mmg satu lauk jer haha.... ptg my Cinta balik baru meriah sikit ...

Fiza Rahman said...

Pandai dorang lukis. Sedap plak tgk milo tabur tu ☺

Zura Tahir said...

dalam umah pasang khemah...hehe...layankan jelah ye..

Fifi Nadhrah said...

cantik FM broga tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...