Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, February 7, 2010

...Jalan2 carik makan +baju...

haaaaaa... hari sabtu adalah hari cuti untuk mama.. cuti daripada masak..kikiki.. ai suka hari sabtu!!! semalam kami sekeluarga gi jalan2 carik makan kat pasar malam seksyen 19..

sambil2 tu papa kata nak beli baju sama kaler utk pakai masa lawan bowling hari ini (ahad)..
kumpulan papa kena pakai baju kaler merah sempena nama RED WARIOR..



menu kami time gi pasar malam slalunye sama jek.. kalo x beli nasi kerabu.. beli nasi ayam.. kalo nak makan ringan sket.. beli mee goreng.. ringan ke???? belasah jek lah u!!

satu jek benda yang ai lemah kalo gi pasar malam.. kalo tgk org mintak sedekah..
haih!!! cepat benor tersentuh!!! seb baik laki ai nih mmg jenis yg suka sedekah duit.. so rasa sebak tu ilang sket...


tapikan... dlm2 banyak org mintak sedekah kt pasar malam seksyen 19 tu.. ade sorang drp mereka langsung x buat ai rasa kesian kat dia.. ai tak tahu kenapa.. bila ai tgk muka dia..ai pasti teringatkan kisah sindikit pengemis... boleh??? urrmmm...

haaaaaa... nih nak view baju yang kami beli kat pasar malam malam tadi...
kami nih bukan jenis berkira sgt kalo nak beli baju nih... baju pasar malam pon kami belasah jer.. janji cantekkkkk

oleh kerana tema kami merah.. so kami pon tawaf lah pasar malam tuh carik baju kaler merah...
dan hasilnye adalah!!!!!


sehelai baju merah utk papa... harga nye adalah tutttttttttt
terpaksa di rahsiakan takut korang jeles plak sbb murah sgt..kekekekek

sehelai baju yang veri the cute mcm tuan punye baju! hahahahha
cute x??? cute kan!!! pasan sungguh!!!

dan sehelai baju merah utk my anis juga!!!!
suweeettt kan??? harap maaf pic baju anis belom pakai lpa nak snap..heheheh

nanti aku view time kami pakai baju ni sama 2 k...
ai terasa menawan plak bila pakai baju nih sama2 !!
hahahahhaha

sekian... n3 jalan2 carik pasal kat pasar malam..

p/s: korang percaya x baju kat pasar malam adalah sgt murah.. kualiti dia pon ok tau!!! tak caya try ler..:)





11 comments:

kulop ludin said...

sabit takde saiz jea...
idak kalu, abih teman borong baju kat pasar malam!!

Mybabah said...

Salam. Selamat bermain boling. TETAPI awas,jangan sampai jari tersangkut di lubang bola boling dan terduduk atas track boling...Babah pernah terkena sekali. He..he..

Jawa a.k.a USERMODE said...

ahaks...soping moping di pasar malam adalah hobi ku setiap hujung minggu. LMAO~!! bundle pasar malam paling best pasal banyak pilihan :P

and oh ya....sy suke juge beli beg XD

p/s: mesti comel satu family pakai baju merah teragn sesama..nanti snap picca ya :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah lagi beli baju kat pasar malam sejak duk shah alam ni sebab tak pernah nampak pun orang jual baju kat pasr mlm kat sek 6 ni..

rindu pasar mlm kat kg aku!!!

iem said...

cantik je colour sama2

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin..
hahaahaha...x de can ar ai nak borong kalo cam nih!!!

|| NaFiRaa || said...

Mybabah...
hehehe..saya belom pernah alami kejadian yg teruk lagi kt pusat bowling.. tapi 1 jek!! asal saya baling jek mesti bunyik bola jatuh..kuat plak tu.. sy buat2 x reti jek.. janji pin dia jatuh..kekeke

|| NaFiRaa || said...

jawa...
hehehe..sama!!!! nanti kita gi soping sesama eh.. baru meriah..kekekeke..:)

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
iye ke??? meh gi pasar malam seksyen 19!!! melambak org jual baju.. murah + cantik!!!!

|| NaFiRaa || said...

iem..
kan~~ suweett jek!!!

AJ said...

Cam pernah tengok aja peminta sedekah tu... Kat imbi plaza (KL) near Time Square.. :-) Tul kak. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...