Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 25, 2010

...Kerana My Anis...


semalam balik2 keje tengok My anis dah sampai kat umah.. papa dia x OT.. so papa dah amik anis dulu kt rumah IBU..

masuk2 umah jek.. tgk My anis badmood!! melepek jek kat lantai!! ngantok lah tuh... suruh dia tido kat tilam x mahu...last2 dalam kol 6 cam tuh dia tido kat lantai tuh!! mesti kat umah ibu x tido.. kalo x jarang dia tido petang2 nih.. main jek keje nye...


abes mama masak pon dia tido lagi.. kejut makan nasi pon x mau.. dia buat dek jek!!! slalunye kalo lampu pasang mesti dia bangun.. malam tadi x.. nak bukak mata pon x larat..

ai n papa dia tido pon dia x bangun2.. cuma mintak susu jek..tu pon mata pejam!!!
haih!!! kalah org keje kt tapak projek u!!!

ai memang suka kalo dia tido awal..muehehehe... senang ai nak settlekan keje2..
TAPI!!!!
bila My anis tido awal!!! dia pon akan bangun awal!!!!
haaaaaahhh!!! ini yang x lalu nih!!!

korang bayangkan!!! pagi2 buta dia ajak ai sembang!!! aduhhhaiii sayang!!!
mama nak tido nih sayang oiii!!!
tgk papa dia pelok mama.. dia usik papa dia.. aduhaaiii~

dan sekarang!!
mode ai adalah mengantuk!!!huhuhu.. takpe laa... kerana My anis.. layan kan ajer lah!!!

sekian..n3 mengantuk..zzzzzzz

p/s: dah ler ngantuk!! kena masuk meeting plak??? ape cadangan korang supaya x ngantuk !! jgn cakap tarik bulu idung k!!!! idea len!!







8 comments:

chugie said...

heheh.. anis nak manja ngn akak tu.. xpe, layan kan je kak.. sian anis!

iem said...

hehe anis tak bagi mama dia bermanja2 ngan papa haha

Jawa a.k.a USERMODE said...

hahaha....anis anis. bagus bagus. wat slalu ye dear :P

tips tak mau mengantuk? minom air alicafe dalam tin yang kaler itam. mampu menyegarkan mata anda dalam 2-3 jam. serious. inilah tips saya untuk tak ngantuk bile drive kat highway even kol 4 pagi..

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahahaa! sama arr kite...kalo dak tecik tu tido awal,die bgn awal...tak lalu betul nk gurau senda pagi2 buta tawwww!!

|| NaFiRaa || said...

chugie...
hehehe.. manja pagi2 buta tu yang x lalu tu.. hehehehe

|| NaFiRaa || said...

iem...
hahahahaha... dia mmg x senang tgk mama dia manja2 ngan papa..:)

|| NaFiRaa || said...

jawa...
hahahaha

sis x boleh minum kopi ar.. sakit kepala.. heheehe

|| NaFiRaa || said...

anis..
haahkan!!! x lalu wooo..nak sembang pagi2 kan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...