Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 4, 2010

NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY

wahhhh.. dah lama ai x masuk contest/giveaway kan...
belom start lagi.. kalo dah start kan.. asik2 kuar n3 utk contest/give away jek..
hehehehe... ke aku patut create 1 blog utk contest n give away jek??? hahahha.. cam ok jek idea tu kan.. nantilah ai kaji balik...kikikiki

Giveaway : NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY
Anjuran :NORASAKRI
Tarikh Tutup: 01.03.2010

sebagai tanda sokongan aku kepada teman aku NORA .. hari ini aku nak joint giveaway dia..
giveaway ini diadakan sempena ulang tahun perkahwinan beliau yang ke 2 dan juga ulang tahun kelahiran beliau sendirik pada bulan Feb ini..

pemenang giveaway nih akan di tentukan oleh random.org
so.. sape2 saja ade peluang utk menang kan...

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway dan juga hadiah giveaway nih.. sila klik SINI
jomla pakat2 joint!! mana tau kot2 ade rezeki...

sekian...:)

Note: Aku ngah pomot nih!! kekekeke

p/s: Nora ngan hubby dia nih kawan 1 kampung aku.. sbb tu aku pomot lebih2.. mana tau dapat komisen.. kekekekeke







4 comments:

NoRa MazLiNa / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

TIME KASIH KAWANKU..MESTI ADE KOMISYEN UTK MU..TAPI TUNGGU ADIK ANIS KELUAR DULU LA..HEHE

|| NaFiRaa || said...

NORA...
hahahaha.. tahun depan ai tuntut okeh!!!

NoRa MazLiNa / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

SALAM ZURA..PENYERTAAN KO DAH LULUS..
GOOD LUCK K..
MOGA2 DPT CD UNTUK BABY NNTI..AMINNN

|| NaFiRaa || said...

NORA..
terima kasih puan penganjur..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...