Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 12, 2010

...Penangan My Anis...


anak korang pernah x gigit korang kalo time marah???
hari tu My anis gigit papa dia sampail bengkak!!
sbb papa dia marah dia... papa dia plak suka menyakat!! bila kawan tu nangis kena sakat.. dia suh my anis diam!!! mengamuk lah kawan tu!!!!

last2 dia gigit papa dia ko!!! sampai bengkak!!!
kecoh jugak lah satu rumah!!!


ai kat dapur nih bengkek jek dengar dorang gaduh...
papa ngadu kena gigit..
My anis ngadu kena kacau ngan papa...

bila mama sudah marahhhh...
kuar gi depan!!! pandang sorang2!! trus diam 2 2..
last2 papa ajak anis kuar gi main futsal!!!
baru lah diam rumah!!!!!

yang x best.. ai kena tinggal u!!!! dorang yang gaduh.. ai plak yang kena tinggal!!!!
nyampah!!!!!

p/s: Anak korang pon cam tuh jugak???? risau ai!!! takut dia giget budak len kat bbsitter jek..haru ko!!!!





26 comments:

chugie said...

hehehe.. gigi dh banyak, tu lah keje bebudak.. garang gak mama anis ni ek? huhuh

|| NaFiRaa || said...

chugie...
haah... papa dia lah slalu kena sbb suka menyakat..

mama dia mmg garang..kekekeke

kulop ludin said...

huhu,
mujor anak teman bukan jenih tokak2..
idak kalu banyak le ruang untuk dia tokak teman...

haha... kena hati2 tuan tanah..
jangan salah tokak udah lea!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..sama la ngan nuha.suka geget aku ni.abah dia suka bagi chance gigit lengan dia bila dia strt nak gigit orang.seb baik abah kuat!hahahaa

Elyn said...

lately ni gegetan memang tak lepas la... wafiq tgh gigih menggeget!!

monica said...

lolx..ganasnya adiik anis tu..:P

Ad said...

hahha...alahai...siannya Ra...tu lah...lain kali jangan marah...sapa marah kene tinggal...hahaha...sabar jer lah kan....ganaz gak si anis ni eh????fuyooo...bengkak teruk tu...kuat betul...marah sangat lah tu

Kancilbiru said...

dia geram dan tensen sangat la tu..hehe..ganas ganas!

captbokkhari said...

salam,

Biarlah anak-anak gigit pulak hehehe.
Itu tanda sayang kat papa dia.

zulhilmi bdk blur said...

hahak...
mmg ganas gak dak kecik ni..
tp still kiut...
hoho

aNiS tHe BumbleBee said...

humm..uyin suke gigit bahu mak abah die...mcm drakula pun ade gak sket2. tp your anis mmg maintain cumel...sebab sama nama dgn auntie anis ni..hik..hik..hik..

NooR AzNa AwAng said...

wah ganasnye anak akak..hehehe.. =p

bebelsokmo said...

wah...nampak lebam....ganas gak tuh...tp part kena tinggai tuh kesian....kikikik

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin..
kalo x di usik x de dia gegetnye.. kenalah ngan papanye yg suka menyakat tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
sama!!! papa dia yang ngajar!!! last2 makan tuan..muahahaha

|| NaFiRaa || said...

Elyn...
agaknye dh mmg perangai budak nak membesar ye dak~

|| NaFiRaa || said...

monica...
kekeke.. kalo dia nak marah.. cam tuh lah jadiknye..:)

|| NaFiRaa || said...

Ad...
gittulah nasib jadik org tengah.. last2 kita yang kena tinggai..:P

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
mmg dia geram sgt lah tu... :)

|| NaFiRaa || said...

captbokkhari...
w'salam..
muahahahha.. sis x sanggup dapat tanda kasih sayang cam tuh!!! bengkak tangan wooo...:)

|| NaFiRaa || said...

Zulhilmi bdk blur...
dia hangin sgt lah tuh ngan papa dia..:)

|| NaFiRaa || said...

Anis...
kikikiki... My anis tak pernah geget mama dia.. sbb dia tahu mama dia garang.. n mama dia bukan jenis yang menyakat mcm papa dia..:)

|| NaFiRaa || said...

azna..
ganas bila dia marah... :)

|| NaFiRaa || said...

bebelsokmo...
mmg bengkak... skrg pon masih ade parut gigit dia..:)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-向左使 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...