Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 19, 2010

... SATE IKAN...


korang pernah x makan sate ikan???
ke korang x pernah dengar sate ikan??? ke korang panggil ngan nama lain???
adehhhhai... abaikanlah soklan2 itu.. yang pentin aku nak share ngan korang menu best!!!
kemong!!!!!

kemong???? bukan!! bukan!!!
nih hah!!! nak citer... cuti CNY hari tuh.. kami pi makan angin kat kelantan.. sambil2 jumpe ngan nenek n sedara kat sana... OTW gi kelantan.. kami singgah makan soping kat pasar Jerteh..
kat situ lah ai jumpe sate ikan nih u all..

rasa dia!!!!perrggghhhh... sedap hingga menjilat lidi u!!!!
makan plak panas2!!!! sungguh menikam kalbu...
bila nampak sate ikan nih.. hubby ai trus pi beli... makan 2 org.. tetiba x cukup u!!!muaahahaha...sedap... pastu laki ai suh ai pi beli sendirik plak...muahaha...

pi lah beli sendirik... dapat gak amik gambar kan!!!! ai beli lagi 2 hengget...
sedap woooo... kat shah alam x de jual lah sate ikan nih!!!
kalo x.. mesti ai akan jadi regular customer dia.. hahahahaha

ke u all nak jadik regular customer ai???? biar ai jadik tokey sate ikan..muahahahaha...

sekian.. citer sate ikan..:)

p/s: sape yg terliur boleh kontek2 kawan2 kt kelantan or ganu okeh!!!!

25 comments:

YUN said...

sate ikan ni dari sek ren lagi yun dah makan..balik sek wajib beli ni...mmg sedap...mane cukup sebatang dua..

|| NaFiRaa || said...

yun...
mmg betol2 sedap!!!! sape yang x pernah makan mmg rugi kan!!!

monica said...

terliur ni..sis tolong poskan sate utk sy..hahahahaha..:P

mamaaerish : said...

sdp ker?.... :)

chugie said...

sy penah dengar n penah makan gak kak.. bleh lah tahan.. rasa ikan lah kan? heheh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

org kelate sebuk lokcin.
masa mengandung adalah mengidam nak makan mender ni.kat puchong ada jual :P

tifa said...

sedapnya sate ikan ..dah lama tak makan ...sejak sekolah rendah ..ada 10 tahun lebih :)

Kancilbiru said...

uiii susah nak jumpa dah lani sate ikan ni..

Anonymous said...

bape no plat motor tu ekk??..keke

YUN said...

aha ai,mmg sedap...
dah lama tak mkn..skrg da ssh nk dpt.. dulu2 org tu tgg depan sek je dgn moto n sate nyer..huhuhu..
tetiba terliur nak mkn sate ikan..adus...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

berapa hengget satu cucuk???

eynda said...

Memang tak pernah makan.....

kulop ludin said...

ni peluang wat doit, tuan tanah...
dah ramai berminat tuh..
leh wat francais!
ade ke idak ambek kontek number pokcik jual sate tuh....

bebelsokmo said...

MEMANG SEDAP PON SATE IKAN NIH...DLU MASA SKOLAH SLALU MAKAN....HUHUH....SKRG SUSAH NAK CARIK DAH....KAT SHAH ALAM XDE JUAL SUDAH....ARITUH BELI MAHAL SGT...PENIAGA DIA CEKIK DARAH MENTANG2 SEDAP....HUHUHUH

|| NaFiRaa || said...

monica..
kikiki..sedapkan..:)

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish...
sedapppp...:) nanti try k..:)

|| NaFiRaa || said...

chugie..
haah.. rasa ikan.. ala2 makan kopok lekor..:)

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
lokcin??? pelik plak dengarnye...

|| NaFiRaa || said...

tifa..
sedapkan!!!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
mmg susah nak jumpe... makin pupus plak..

|| NaFiRaa || said...

Anon..
entah!!! sis pon baru pasan no plat dia tu plek..:)

|| NaFiRaa || said...

zikr...
20 sen 1 cucuk!! sedap!!!

|| NaFiRaa || said...

eynda...
hohoho..kena try skali!!! best u!!

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin...
hahahaha..bisnes nih!!! lupa plak nak amik no tepon pakcik tuh!!!!

|| NaFiRaa || said...

bebelsokmo...
haahlah...susah nak carik skrg nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...