Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

...Terbantut...

pernah x korang tengah khusyuk2 buat keje... pastu dengan tiba2 korang terpaksa hentikan sume keje2 tu tanpa kerelaan korang???

inilah yang ai ngah hadapi sekarang... baru jek pagi tadi berazam nak jadik pekerja contoh!! hari2 berazam nak jadik pekerja contoh..muahahaha
tetiba!!! sume keje ai terpaksa di hentikan tanpa kerelaan hati ai.. kaber2..


ngah syok duk print dokumen.. skali kuar kat sreen pc.. "empty ink" kool lagii... kemudian gagau2 dalam kabinet.. skali ink printer ai abes stok ko!!!!! ayaaaakkkk!!!! lepas lunch nak kena binding dh..

sepantas kilat kol supplier.. suh antar ink printer.. A.S.A.P!!!! pleaseeeeee!!!
seb baik supplier cakap OK!!! nih ngan nunggu supplier datang ar nih!!! sambil2 tuh ai blogwalking n update blog..muahahahaha...


doa2kan kan lah ai x kena marah k!!!huhuhu
*dan2 wat muka sedih..

sekian..n3 luahan perasaan.

p/s: sape boleh tolong hantar ink printer pada ai dengan kadar segera?????






12 comments:

kakngah said...

aku nyer pototstet ni dh hbs back-up toner. dh 3x rqst xsmpai2.. kalau yg ni hbs.. nasib depa la... sape suh pending paymnt muekekeke!!!

cik EPAL said...

lepas ni saya hantarkan :D

mamaaerish : said...

kalo ms eb tgh ader client kat dpn.. jgn la jadik gitu... mau bad mood sampai lik umah sbb malu... hu3

bebelsokmo said...

hehehe......bagus akak, ade cita2 nak jd pekerja contoh....hehehe.....tak dapat nak tulun hantar ink printer

kulop ludin said...

haha..
jammed kalau tengah camtu....
mujor leh blogwalking...
cekap gak tuan tanah nie!!

chugie said...

hehhe.. memang geram tul jiwa raga kalu bende camni jd di saat2 genting kan??

|| NaFiRaa || said...

kakngah...
muaheehehe..geramkan kalo jadik cam tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

cik epal..
muehehhe..mekasih..:)

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish..
seb baik ai x de clien.. kena menjawab ngan bos je lahhh..:)

|| NaFiRaa || said...

bebelsokmo...
hihihi.. azam jadik pekerja contoh hari2 ade.. tapi manjang x tercapai..kekekeke

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin...
hehehe.. memenuhi masa lapang..hahaha.. padahal keje banyak..kikiki

|| NaFiRaa || said...

chugie...
memang!!! time saat2 genting tu lah ink nak habes!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...