Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 3, 2010

...Kami Di Giant...

korang slalu pi shopping barang dapur kat mana??? ai slalu pi giant.. sbb giant seksyen 18 adalah dekat ngan umah ai.. slalunye kami akan pi soping barang dapur sebulan sekali jek.. time gaji...
lepas tu kalo ade barang2 yang x cukup.. ai pi beli kat kedai ikan jek.. alaaaa..kedai yang jual barang basah tuuuuuu...

satu yang ai paling x sanggup kalo pi soping.. MY anis akan berlari tawaf satu giant tuh!!!
aduhaiiiii.... bila ai jerit nama dia.. dia buat muka x bersalah jek datang kat mama dia..pastu sedang asik mama dia carik barang.. tgk2 dh x de dah!!!!

seb bek suara ai nih x yah kai mic pon boleh dgr 1 giant..
kalo tetiba korang yg soping kat giant seksyen 18 nih terdengar suare merdu panggil nama Anis..
ai lah tu u!!!!!

nampak x muka buat2 x bersalah tuh!!!!
nih jadik kalo ai x larat dh nak mengejar.. paksa jek masuk troli...
ade hati lagi ko nak kuar tuh!!!

sila sengetkan kepala anda okeh!!!

inilah barang2 dapur yang telah kami soping~
ehhh!!! apsal ai tgk banyak jajan dari barang dapur nih..
ehehe...

tgk dari posisi len pon nampak sume jajan jek..
betol u alll.. ai pi beli barang dapur.. tapi sume kat bawah tu...
seb bek de gambar milo..leh ar kaber sket...

orang yang bertanggung jawab bayar bil...
banyak keping ke kuar darling???
eh!!! bukan abang ke yang beli jajan banyak2????
larikkkkkkk

"mama.. pat amik ambar" kata my anis ucuk
haaaaaa.. amacam??? boleh jadik duta giant x?????
kalo bab2 posing~~~ kasi dia lah!!!!

haiiii untie n uncle!!!! mama beli anis 2 stokin tau~ antik x???
murah jek!!! 99 sennnnn

sekian.. n3 pi soping!!!

p/s: eh!! u all ade dapat x voucher dari giant??? ai dapat tau!!! tebal lagi!!





14 comments:

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah wah..soping moping~!!! urm. jajan aje mostly dalam troli tuh ... hahaha... ini mama dia yang soping ke, anis yang soping nih? *musykil abes*

wah wah...stokin baru ye anis, uncle punye tade ke? mintak lah satu :P

p/s: tebal voucher giant, wat lah contest bagi skit.. berguna sungguh tuh untuk orang cam sy. hahaha :P

Sidratul Muntaha said...

me?
belanja kat NSK selayang
aqil?
lebih kurang anis jer tpinyer mak dgn pak dia tak manyak bunyi
sebab?
aqil tu yg terjerit terpekik telolong klu tak dpt ape2...
adeiiiiiiii!

chugie said...

emm anis ni ni mesti spesis fatin gak ni. Lasak+x de perasaan. heheheh.. sy selamat sbb fatin x jalan lg, kalu dh dpt kaki mau jd cam anis gak ni!

emm selamat sy jarang ke Giant sek18, kalu tidak... sy tau lah sape punye suara tu hahahahah:))

aNiS tHe BumbleBee said...

wiwit!! syoknye pegi soping!!! samalah dgn si uyin..kalo pegi soping, noti betul..sakit jantung kalo die ilang dari pandangan..hehe..

mariani said...

Besnye shopping..slalu g shopping gian x kupul sticker untuk claim ngn puyuk n kuali dr itali ke??..hehehe
aku jarang2 g..kakak ofis aku je ngumpul..hehehe..baucer tu pon aku dpt aitu..sbb beli brg bb..hehehe

JMR said...

kanak2 mmg suka tawaf hypermarket..

cakap gudang kan..ckp luas untuk acara marathon...

cute ur baby.,,

Kancilbiru said...

dapat voucher?? eh tetiba nk g shopping kat giant...muahahaah

|| NaFiRaa || said...

jawa...
kekeke..betol~ sis soping barang dapur.. tapi bila sampai rak jajan tgk twistis harga ofer plak.. 99 sen.. apalagi sis pon sambau 5 pak..hehehehe

haaaaa... elok sgt ler u pergi dapatkan satu buku... senang nak soping nanti...

|| NaFiRaa || said...

sidratul muntaha...
dak anis nih dia x bising.. tapi satu giant tu dia akan lari2 ikut kaki dia... haih!!! last2 ai sumbat lam troli..:)

|| NaFiRaa || said...

chugie...
hahhahaha... kalo terdengar suara merdu sis.. buat2 x tahu jek lah ek..

nanti fatin dh dapat kaki.. kita pakat tgk ye.. lagi best mama ngan ummi mereka lawan jerit lam giant.. merdu wooooo!!!

|| NaFiRaa || said...

anis..
kekekeke.. soping barang2 dapur jek.. tapi terbeli byk plak jajan..hehehehe..betol tuh!!! nak tercabut urat perut rasanye time dia ilang.. tu yang test sore tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
kumpul~ hahhahaha.. semangat aku ngan abg ngumpul... dapat kuali kecik pon jadik laaaa....
dh beli barang baby ke?? aku lah yang excited..kekekeke

|| NaFiRaa || said...

JMR...
kanak2 mmg ler suka.. mak kanak2 yang x suka.. rasa nak tercabut urat perut time dia ilang dr pandangan...

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru....
hahahhhaha... haah... banyak lak tuh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...