Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 18, 2010

...P.E.N.A.T...


mode ai hari ini adalah!!!!

PENAT...

PENAT

dan PENAT...

bukan sbb kena mop lantai..
bukan!! bukan!!!

tapi sbb baru balik bercuti dari kampung...
penatnye!!!! ini adalah di sebabkan pengurusan masa yang x bape nak betol...
ecececece... macamlah sebelom nih betol sgt...

korang tau.. masa kami on the way balik shah alam hari tuh...
kami telah berkampung kat R&R gambang.. kat Lebuh Raya Pantai Timur tuh..

kami gerak dari umah My Mom pukul 9.00 pm.. konon nye nak sampai cepat lah.. sbb besok malam nye laki ai dh kena keje dh....
tapi masing2 x bape nak sedar diri.. yang masing2 dh penat tahap gaban...
belom sampai kemaman.. aku dh tersengguk2..

hubby ai pon kata dia ngatuk... slalunye bila ai cakap ngantuk dia suh tido..kali nih dia cakap dia pon ngantuk... korang bayangkan.. dlm aku paksa buka mata luas.. boleh tersengguk. aduhai.. parah nih.. last2 sampai R&R gambang... laki ai berenti kata nak tido jap...

dalam2 kejap nak tido... sampai 3 jam kami sume balon tido.. muahahaha... kol 3 pagi baru start jalan balik...tu pon ngantuk lagi... kalo ikutkan sedap tido... mau sampai siang kami sume tido kat R&R tu...

huh!!! serik rasanya nak berjalan time penat!!!
terasa itulah perjalan paling jauh dari terengganu ke shah alam...
My anis okeh lah.. dia tido lena dari terengganu sampai s.alam...
jeles ai nengok..

sekian... n3 penat dari ai..

p/s: korang balik kampung jugak ke????





16 comments:

mariani said...

cepat wt n3 g latarek..kekeke

Kancilbiru said...

aku tak balik....tapi penat gak balik kampung time penat..gila hampir arwah..tobat teruss..

aNiS tHe BumbleBee said...

cian....dpt rasakan tahap mengantuk itu sbb slalu kena travel jauh2 gitu..huk!huk!

p/s: da ilang penat jwb tag aaaa...kekekeke!

dbalkis said...

ye..kami balik kg jugak..sambil buat header nafira..check email ye..checkout my 1st draft

YUN said...

yun dok kl je..kg pun kat kl...penah gak ikut member balik ganu...tido kat R&R dari kul 3AM lebey sampai kul 7AM...tido mati masing2..huhuhu

chugie said...

kami x balik kak.. jenjalan sekitar sini je..

emm selamat akak benti gak mase ngantuk tu.. bahaya tau kalu drive sambil ngantuk.. pape jadi kang, sape susah?? saya gak.. heheh:D

mesti best ni coti2 di kg.. nnti cite k!

kulop ludin said...

haha...
apepon.. tercapai jugak niat tuan tanah nak vekeshen kat kg!!

monica said...

sis..sy x balik kampung..sy diam kat umah je..boringnyaa..da la makin cuti makin malas..hehehehehehe..

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
hehehe.. ngah edit gambar.. kat umah tenet slow plak... terpaksa lah curik2 masa kat opis..muahahaha..

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
haahkan... serik rasanye..

|| NaFiRaa || said...

anis the bunblebee..
mmg ngantuk n penat kan!!

~ngah kumpul material utk jawab tag..muahahaha...

|| NaFiRaa || said...

dbalkis...
mekasih!!! suka sgt ngan header tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

yun..
hehehe.. slalunye x de ar penat sgt.. time nih penat sungguh!!! driver no 2 pon x leh harap.. ngantuk jugak..muahahahha

|| NaFiRaa || said...

chugie...
tu la... kali nih kira mmg tak tahan dh.. tu yang berenti tido dulu..:)

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin...
alhamdulillah.. sempatlah jumpe mak ayah, adik2 n sedara..lama x jumpa..:)

|| NaFiRaa || said...

monica..
uik!! mana boleh malas2 k!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...