Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 1, 2010

...Sorry...


sorri sgt2 kepada teman2 blogger yang menerjah blog ai semalam..
ai x dapat terjah balik blog u all..

ini adalah di sebabkan tenet kat umah adalah sgt slow mcm..

SIPUT!!!

lepas hujan semalam.. tenet trus slow cam siput...
hajat di hati nak wat n3 kat umah pon terbantut... nak terjah blog u all semua pon x dapat..
so.. hari ni ai akan jalan2 carik pasal kat blog u all k..

kat opis tenet adalah laju..
kekekekeke

sekian.. n3 mintak maap!!







17 comments:

monica said...

hahahaha..siput pon laju lagik daripada tenet tu..:P

Kancilbiru said...

berukband umah aku pun mcm beruk gak semalam....tah kenapa tah..

Sidratul Muntaha said...

nafira
den dah torai petua asam keping n air teh limau masma tu..
sori lorr
mmg tak jalan lansung
bru jer blik check doc tadi..
anyway..thanks for the petua..

Mybabah said...

Salam. Semua orang menghadapi masalah yang sama. Kadang-kadang kecewa habis. Hari ini babah dah abiskan masa 5 jam menziarah kawan-kawan blog. Apabila diorang update, babah happy kerana itu menandakan mereka sihat. Macam pemilik blog ini.

chugie said...

heheh kelakau lak tengok gambar2 tu.. tp tul lah, internet kat umah mmg slow tahap cipan dari internet kat opis..

Mimie Fazira said...

samela .... rasa nak champakkss je brokbend tanpa wayar ni .... slow tahap gaban .... apakah patut di tukar kpd yg berwayar ??? huhuhuhu

|| NaFiRaa || said...

monica...
kan~ geram sungguh!!!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
sama lah ngan beruk ai.. sejuk kena hujan kot...:)

|| NaFiRaa || said...

sidratul muntaha..
x jalan eh??? ai pon masa peknen ade problem BP gak.. take care k..:)

|| NaFiRaa || said...

MY babah...
mekasih babah sudi tinggalkan jejak kt blog ni..:)

|| NaFiRaa || said...

chugie...
kan~ hujan sket jek trus tido x bangun2!!!

|| NaFiRaa || said...

mimie fazira...
kadang2 terpikir jugak nak pakai yg berwayar nih...:)

Sharinginfoz said...

tak apa nanti bila dah free dan internet connection ok apa lagi.. terjah...

Siapa Nak Promo Blog???

Credit Card Mana Satu????

Dulu Dan Sekarang…

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
kadang2 time kita excited nak berblog time tu lah dia nak slow.. geram sungguh..:)

Farah said...

sama la..kalau kat umah tak dapat nak tinggal jejak kat blog lain..nak bukak 1 blog pon kekandang sampai 5 minit.

|| NaFiRaa || said...

farah..
haaaaa.. sungguh.. kalo time ujan.. mmg x terbukak langsung!! hampes jek!!

Lavanya said...

hahahahahaha,,,,, its so very nice post... i like it,,,, thanks for sharing ur blog.................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...