Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 3, 2010

...Kupon Diskaun Giant...


haaaa.. tadi ai ade citer pasal ai dapat kupon diskaun dr giant kan...
ni lah rupenye... 1 buku.. tebal plak tu... laku sampai 28.03.2010.. sempat lagi nak guna 2 3 kupon...

haaaaaa... tebal tak u??? tebaalllll... macam2 kupon diskaun ade..
meh ai tunjuk sikit kat u all.. ai pilih mana ai berkenan jek la... kalo u x puas hati u leh dapatkan sendirik buku kupon nih... boleh tgk sume kupon yang ade... siap boleh guna lagii..

pempes anak!!! haaaaa.. dapat diskaun 2 ringgit okeh lah kan...

susu anak!!! haaaaa.. dapat 4 hengget u!!! apalagi.. sambau lah!!
satu kupon valid utk 1 item jek..

haaaaa... pencuci muka ai pon ade diskaun... konfem kena gi beli.. kalo x rugi besau!!!

utk makanan pon ade... pendek citer.. sume ade diskaun lah.. beza banyak ngan sikit jek..
kalo u all guna sume kupon diskaun nih.. u all leh save sebanyak RM 1,188.00.. haaaa banyak tuh... sape nak kasi kan!!!

so.. ape tunggu lagi... cepat dapatkan buku kupon diskaun nih..

AMARAN: Ai bukan duta Giant..kikiki..saje je nak share bende baik dengan u all sume..

p/s: boleh ke ai dapat komisen dari Giant???boleh laaaaa...hehehehehhehehe








20 comments:

Kancilbiru said...

mak aiii banyak gila....

♥ monica ♥ said...

bestnya sis dpt tuah tuu..hehehehehehe..lain kali belanja sy ok..^^

Sharinginfoz said...

apa kata bagi kat kawan2 banyak tu... tak pun.... cakap kat giant tak nak kupon nak duit aja...

Siapa Nak Promo Blog???

Bosan, Nak Buat Apa???

Seronok kan Tak ada Hutang???

JMR said...

nak sikit kupon tu..heheh

iem said...

ish banyak betul yek...
nk siket boleh ekekeke

mariani said...

aku pun dpt raa..hehe

cik EPAL said...

nanti Giant bg la tu :)

F U N F A B U L O S I T Y said...

wooooowwwwww!leh shoping sakan neh!sampai 1000+++ jumlahnyew-satuu langkah untuk berjimat cermat! ;D

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
banyakkan!!! berbaloi2!!

|| NaFiRaa || said...

monica..
boleh.. tunggu mon dtg jumpe sis k..:)

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
haaaa.. sape nak boleh lah apply.. kalo boleh mintak cash, ai dh mintak dh..kekekeke

|| NaFiRaa || said...

JMR..
bulih~ meh datang sini pilih mana yang nak.. sis bukan guna sume pon..

|| NaFiRaa || said...

iem...
kan!!! banyak~ beza sikit ngan bnyk jek dapat diskaunnye..
bulihhhh.. meh dtg pilih..:)

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
kekeke.. bagus2 pasni boleh guna kupon plak utk beli brg baby..:)

|| NaFiRaa || said...

cik epal...
aminnnnnn... harap2 termakbul lah kata2 cik epal.. hehehehe

|| NaFiRaa || said...

funfabulosity...
betol2... mmg boleh jimat.. jgn lupa dapatkan kupon tu k!!!

aqis090209 said...

bestnye..camner nak dptkn kupon tu?

|| NaFiRaa || said...

aqis090209...
x pasti kena belanja bape baru dapat kupon tu..kalo x silap banjer rm50 kot..:)

akyda said...

ish ni yg qda kena p gaint nie...tapi tak tau la nak beli apa sampai 50 ringgit..maklumla qda nie kan org single....mkn pun ciput ciput jer...hehehehe

Ad said...

berbaloi ke Ra?dia x bgtau siap2 harga brg tu kan?kot2 kat tesco murah lagi....kupon tu just wat kita tertipu jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...