Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 5, 2010

...Yee sang!! Chinese New Year...


korang pernah joint dinner sempena Chinese New Year tak???
dorang panggil YeeSang'.. dulu ai tak tau sebut.. sekarang dah tau dah..
ini kali ke 3 ai joint yee sang nih..

sume bahan dalam yee sang itu adalah sgt cantik.. colorfull gittu!!
yang ngah di siram itu adalah madu..
bila semua dah ready.. masing2 pegang chopstik and gaulkan bersama2 sume bahan yee sang itu..

yang uniknye masa gaulkan bahan tu.. sume org kena niat yang baik2...contoh..
"moga kampeni kita dapat projek besar juta2" haaa..cam tu lahh.. tapi kena wish kuat2! dan kalo kita gaul lg tinggi makan wish kita tu senang tercapai.. kata dorang laaa..
kikikikiki... unik kan!!!

meriah giler!! korang nak tau masa tu ai wish ape???kikiki

moga tahun ini naik gaji lagi banyakkkkkk!!!!!

moga tahun ini dapat bonus lagi besauuuuuuu!!!!

pastu ai angkat yee sang tu tinggi2..kikikikiki... amacam???? okeh tak wish ai..dan ai saje jek cakap kuat2 biar big boa ai dengar..hahahaha..


lepas dh buat low sang... ginnih lah jadiknye... punye lah semangat aku ngangkat tinggi2..kekekeke

pastu makan sorang sikit.. aku x bape nak makan sgt.. sbb ade rasa halia..hahahaha


chan chee weng.. jadik pelayan.. oleh kerana ai sorang jek pompuan kt meja nih.. so ai ala2 Queencontrol la kat meja nih.. hehehehe.. makanan sume ai yang pilih nak masakan ape..syokkk wooo...

belah sana adalah meja big bos.. tapi sume org x nak duduk sana.. sbb x kuasa nak makan sopan santu depan bos2... ai buat x reti jek bila org suh duk ngan big bos...kekeke..kejam x..

JB site office staff..

sub contractor.. ai mintak angpau dia kata tunggu raya dulu maaa...

office boy zul.. dan staff kat sg. buloh site..fazli

staff kat sg buloh site... taufik..

amacam??? 1 malaysia x ai??? meriahkan??
seb bek kat kampeni ai nih x dak india.. kalo x mesti ai joint juga perayaan dorang.. sonok!
yang paling best sume org kat kampeni ai nih hormat ai sebagai seorang muslim..
bestkan!!!

sekian.. n3 yee sang ai...:)

p/s: sape nak kasi ai angpau!!!!





25 comments:

Ryn said...

best2...ni mesti dpt manyak angpow...hehehehe..

chamn said...

camne rase yeesang tu? sedap k?

Elyn said...

eh yee sang b4 CNY?? sedap ke yee sang tu??

chugie said...

emm sy pun every yr mesti dpt rasa yee sang + shark fin, memang very the sedap..sbb boss cino.. tp kali ni buat pertama kalinye dlm sejarah opis sy ni, selama lebih kurang 10 tahun sy berkhidmat, baru ni die tukar tpt dinner kami ke bangsar seafood garden. Kalu idak asik lah ke Club Golf bdr Sri damansara

monica said...

tgh telan air liur..hahahahahaha..:P

E.L.I.Z.A said...

erkk eli penah dulu join skali...xleh telan ah hehehhe

kulop ludin said...

haha..
angkat kasi tinggi ponyea....
leh le sopping lepeh dapat angpau tuh!!

ummumishkah said...

meriah tu!

green apple said...

big money! big money!

green apple said...

big money! big money!

|| NaFiRaa || said...

ryn...
tgk nasib jugak.. harap2 dapat angpau lebih tahun nih..:)

|| NaFiRaa || said...

ryn...
tgk nasib jugak.. harap2 dapat angpau lebih tahun nih..:)

|| NaFiRaa || said...

cham...
x sedap...hahahha.. sbb ade halia.. kalo x campur halia.. sedap kot..:)

|| NaFiRaa || said...

Elyn...
haah.. x sedap.. hahahhaha...:)

mariani said...

halia buang angin..buang angin jahat..hahaha...

|| NaFiRaa || said...

chugie..
skali joint perayaan dorang sonok kan..:)

|| NaFiRaa || said...

Monica...
kekekeke.. sedap eh..:)

|| NaFiRaa || said...

eliza...
kekekeke.. x biasa kot..:)ai x suka sbb ade halia..

|| NaFiRaa || said...

kulop kudin...
x sabau gak nak tunggu angpau nih..:)

|| NaFiRaa || said...

ummumiskah..
kan.. meriah sgt..:)

|| NaFiRaa || said...

green apple..
hehehehehe..harap2 dapat big money tahun nih...teruja plak bila kak epal ijau drop msg kat sini.. mekasih kak di..:)

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
hahahha.. tapi tekak aku dop leh makan ar halia..

iem said...

wah meriah tul yek..sedap ke yeesang tu?

iem said...

wah meriah tul yek..sedap ke yeesang tu?

Ad said...

kedai cina tu kan?halal ke nih?ha ha...ops!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...