Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 10, 2010

... Kereta Syiling...


anak korang slalu x berguling2 sbb x dapat nek mainan nih???
kalo my anis... dia x berguling.. tapi dia masuk lam mainan tu.. pastu x mo trun2 dh!!!
selagi ai tak letak syiling dah abeskan satu lagu.. selagi itu lah dia x kan trun.. mau berkampung aku kat situ...kalo paksa dia turun...macam nih lah jadik nye!!!!

nangis x hengat..cam kena pukul jek!!! papa pon cakap..ok lah.. kasi can lah... letak lah syiling singgit!!!!

dah letak syiling.. kete pon joget lah sambil kuar lagu....
tetiba papa berkata-kata..

"mama.. rugi lah lagi satu sit tu... bayar singgit tapi sorang jek nek"

dah anak sorang jek... cam ner nak penuhkan sit...tak kan nak pinjam anak org plak.. kang kena cakau ngan anis plak...
tetiba laki ai dapat satu jalan penyelesaian!!

korang tau ape dia???
muahahahhahahaha...
papa penuhkan sit!!! berbaloi-baloikan!!!!
bila laki ai naik jek.. trus kete tu joget pelan skit.. over weigth kot...

hahahhahaha...ampun bang~~ *trus larik lintang pukang!!!

korang jangan report kat pihak pengurusan ole2 k!!!!

sekian... n3 pasal kete syiling...

p/s: tolong jangan tiru aksi di atas okeh!!! kalo kena saman ai x bertanggung jawab.. hehehehe





17 comments:

bebelsokmo said...

heheh...muat laks ayahnya masuk kat dalam tuh......ole ole tmpat sy shopping...kalau saya nampak sy dah amik gamba ni...hahahaha.....saya dah klik satu homestay mobile utk sis.....

Sidratul Muntaha said...

ahaha
muat ler plak bpk dia!!
adoii!!
adeh!
naper mak dia tak joint sekali?
teeeeeeeeeeeet!!
larik!!

Kancilbiru said...

ish ish....sporting sungguh bapak dia kan...hehe

YUN said...

hahaha...
suami kak ra tu buat lawak ek?
anis yang majuk pun boleh senyum tgk ayah dia join sekali.
hahaha

mariani said...

huhu..nseb bek abg mu slim je...mmg berbaloi2..hahaha

iem said...

muahahaha lawaklah papa anis nii.muat lak dia naik sekali yek

Ad said...

ish ish ish...laki sapa tu????hahahha...lawak lah laki ra ni....pedulikan apa org kata....hehehheh

Iza said...

Ek eh....ingatkan laki aku je yg berperangai mcm tu....
hahahah....

Iza said...

Ek eh....ingatkan laki aku je yg berperangai mcm tu....
hahahah....

|| NaFiRaa || said...

bebelsokmo...
hehehe..muat.. laki sis tuh kecik jek!!!

|| NaFiRaa || said...

sidartul Muntaha...
muat~ errkkkk... kalo mama nye nek konfem kete tu trus stop joget.. ces!!! larik yek!!!!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
haaaaa.... mmg ler sporting... sape x nak joint!!! ai pon nak!!!!muahahahaha...

|| NaFiRaa || said...

yun...
papa anis tu mmg cam tuh... slalu buat keje yg kita x jangka...

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
hahahahaha.. kalo aku slim ..aku joint jugak rasanye..muahahaha

|| NaFiRaa || said...

iem...
org kecik..muat jek..dia 2 org masuk lam kete tuh..:)

|| NaFiRaa || said...

Ad..
hahahahha... entah lah... muahahahaha..laki ai lah tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

Iza...
sama eh perangai mereka???
jeles kan.. kita nak wat cam tuh jugak segan.. tapi dia selamba jek!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...