Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

...T.E.R.I.N.G.I.N...


Korang pernah x tetiba teringin nak makan sesuatu!!! pastu rasa x puas ati bila x dapat nak makan apa yang kita teringin tuh!!!

adessslahhh... pagi nih ai terasa nak makan karipap kecik..ai tak pasti lah u all panggi kuih tuh ape!!! ai panggil dia karipap kecik!! sbb dia kecik2 jek.. pasti dalam ade inti sambal ikan..

rupe cam nih lah skit2... kecik jek!!!


dalam satu paket ade banyak2 karipap kecik2...
mesti korang tau kannnnn...
teringin ar nak makan!!!! sape nak banjer ai koling2 ai ke...muahehehehe

sedang asik meng"google" karipap kecik.. skali kuar plak...

gambar karipap gulung!!! perrgghhh...meleleh..
adessslah..apsal kuih kat mesia nih sedap2!!!huhuhu

kena plak ngan inti kentang!!!! wohohohoho... sedapnye!!!!!
errkkk..apasal aku tetiba teringin nak makan karipap nih!!!!!
ade pape ke???? ohhhh...tidak!! tidak!! tidak!! sila jangan kata ai mengidam okeh!!!
sebabnye..

ai ngah kibarkan bendera merah separuh tiang!!!!
muahahhahahaha..*trus larik lintang pukang

sekian...n3 teringin nak makan karipap

p/s: ade sape2 nak banjer ai makan karipap ke??? muahahaha

p/s/s: semua gambar adalah ehsan en google





18 comments:

Kancilbiru said...

kalau ko keje sini, sure aku blanja karipap kat umah aku yg sedap...

zulhilmi bdk blur said...

nak sket...
hihi

chugie said...

heheh oo tu sy panggil karipap mini..

emm sy pun suke makan karipap..
ingatkan akak mengidam sbb dah de pape td..uhuk!

mamaaerish : said...

slalu... so eb carik gak sampai dpt... hik3

YUN said...

i like.....huhuhu...my fav ma...
selalu mkn.. hari2 mkn pun tak jemu..
nak blanja cam ne???
g beli sendiri le ek....hehehe

Jawa a.k.a USERMODE said...

erm bukan menatang kipap kecik nih senang nak carik time raye aje ke? time tak raye nih bukan ke hanya tempat2 tertentu aje yang ada jual? :P

still, sis telah membuatkan saya rase teruja abes untuk makan kipap jugak. hahaha.. mana lah aku nak cekau kipap time2 lunch nih eh... adoyai.. tengok~!! kan org dah ngidam juge!

Sharinginfoz said...

dah lama tak makan karipap ni... memang sodap kena pulak yang panas2 kan... ubi kentang ke.....

Tak ada Iklan Nuffnang, Jgn Risau….

Ekonomi Malaysia Dah Pulih???

Pakcu said...

nak karipap!!

iem said...

nampak sedap je karipap tu..
mintak skit boleh ekeke

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
adessslaaa.. bestnye kalo boleh makan karipap..:)

|| NaFiRaa || said...

zulhilmi bdk blur..
boleh2!! nanti beli banyak2 k!!

|| NaFiRaa || said...

chugie..
karipap mini eh?? heheehe

mengidam?? belom lagi.. kikikiki coming soon..:)

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish...
adessslah.. mana nak carik ek!! nanti ngadu ngan hubby lah..:)

|| NaFiRaa || said...

yun..
beli sendirik?? adesslahh..:)

|| NaFiRaa || said...

jawa..
hahahaha... kalo kat ganu senang nak carik!! kat shah alam nih x tahu mana nak carik...

muahahaha.. sama2lah kita mengidam karipap k!!!

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
haahkan.. sedapnye!!!

|| NaFiRaa || said...

pakcu...
nak jugak!!! jom pakat2 carik karipap jomm..:)

|| NaFiRaa || said...

iem...
mmg sedap tgk kan!!boleh2!!1 nanti ai beli banyak2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...