Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 23, 2010

...XTVT Weekend Kami..






Hujung minggu!!! ni je lah masa yang ai ade utk kamu punggah sume sampah2 yang ade kat umah ai!!! errrkkk banyak sampah upernye umah ai!! muahahaha..

rasanye dh lama ai x clearkan sampah2 yang di kumpul kat umah... so.. weken hari tu ai nekad nak selesai2kan sampah2 kat umah..

punye lah semangat.. pagi2 lagi bangun sbb nak kumpul sampah.. padahal mata ai dh sakit tgk sampah..muahahaha

dan hasilnye....

1 beg plastik + botol2 plastik

tambah lagi plastik beg - plastik beg penuh 1 plastik besar ko!!!
mana datangnye plastik2 nih!!! ececece buat2 tanya!!!

kotak2 + kertas2
katelog yang banyak sebenarnye..muahahaha

lagi kertas 1 beg besar!!!!
banyak sampah upernye umah ai nih..kikikiki

dan..

dengan bantuan drebar tersayang ai.. akhirnyer sampah2 itu selamat di hantar ke
Pusat Kitar Semula

huh!!!! puas hati bila dapat baling sampah2 tuh dalam tong2 mereka!!!!
rumah ai pon bersih lah skit kan!!
haaaaa... u all dah start kitar semula kat umah ke???
mai lah kita pakat2 selamatkan bumi kita yang satu nih!!! cam YB lah plak..muahahaha

sekian.. citer pasal XTVT weekend kami..:)

p/s: aku ade bende nak share ngan u all pasal pusat kitar semula shah alam nih!!! tapi bahan utk di kongsikan tu ade kat kereta... nanti aku n3kan balik k!!!

p/s/s: jangan lupa kitar semula sampah kat umah k!!!!

9 comments:

Kancilbiru said...

rajin sungguh ko pegi kitar semula..bagus bagus..kalau aku, tak rajin sungguh nak perasing..mmg tak bagus..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku selalu buang dalam tong sampah besar tepi rumah jer..mls pulak nak pi kitar semula.

chugie said...

alamak.. x start lg! sy buang sampah dlm tong sampah je.. pastu ade lori sampah dtg kutip..

mamaaerish : said...

wah... cayalah... eb nk lmbt skit kot... sbb sakit pinggang nk naik loteng.. hu3... dh jadik srg tikus kot... hik3

iem said...

rajin betullah,im buang kat tong depan umah je huhu

linux FONT said...

Assalamu alaikum!

hi there! how are you?
you can download unique fonts in our website for free

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah wah..agak kalo ader weekend free lagik, sile la datang rumah saya pulak ye sis. hu hu hu uh~!!!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
menyahut seruan kerajaan.. hehehehe..
sayangi bumi kita..muahahaha

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
uik.. kena try gi skali..pastu mesti semangat nak jalankan kitar semula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...