Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 24, 2010

...Sesungut a.k.a Senggugut...


bendera ini bendera ai..muehehehehe..

korang pernah dengar tak.. kalo org dan kawen atau dah ade anak x kena senggugut bila period??

huh.. statment tuh memang x leh di terima.. sebab nye.. malam tadi ai di serang senggugut sampai berguling2.. seb baik lah hubby tercinta ade.. tolong sapu ubat dan urut2.. kalo x.. mau nangis sorang2 jek..

bila terkena senggugut malam tadi.. terus teringatkan saat2 nak bersalinkan my anis.. sakit dia lebih kurung cam kena senggugut semalam.. tapi..salin nak bersalin tuh..berganda2 lagi sakit dari senggugut biasa nih.. tapi rasa dia lebih kurang ar...

ai nih kadang2 jek di serang senggugut.. tapi kalo dia datang..berguling2 sakit..siap nangis2 skali..muehehehe.. kalo mood x menentu biasa ar.. mmg kena sabar sket lah bila bulan nak mengambang nih.. ginni lah kalo jadik orang pompuan kan~

sekian.. n3 org kena senggugut..

p/s: korang kena serang senggugut x kalo period??? ape korang buat kalo kena serang??

12 comments:

M a W a D D a H said...

kesiannye kak akak...

pernah terjadi..tapi xselalu..rasa2nya tak sampai 10 kali kena senggugut seumur hidup....

Sharinginfoz said...

apa-apa pun memang kagum dengan kaum wanita...

pak long said...

salam....
tak gi berubat ker..?

chugie said...

samelah.. sy pun mesti kena senggugut gak bila sampai masanye.. :D

Lia3003 said...

dulu masa sek saya kena senggugut cikgu cakap, kawin cepat2..masa tu blur2...yelah, form 2..then sekang baru paham..
but betullah, org dh kwn pn leh kena senggugut..
my mom cakap, xpe kena senggugut cz nanti tau lah sakit nak bersalin macam mana..

|| NaFiRaa || said...

Mawaddah..
sakitkan kalo sesekali kena senggugut nih~

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz..
hehehehe.. cam nih lah jadik pompuan.. macam2 kerenah..muehehehe

|| NaFiRaa || said...

pak long..
berubat cam ner tuh pak long.. slalu nye dia baik sendirik jek.. tapi kena ade org urut ler...letak minyak panas..

|| NaFiRaa || said...

chugie..
haaaaa.... sakit kan.. tengah2 berjalan pon kena stop dulu tahan sakit..

|| NaFiRaa || said...

lia3003..
betol yana~ lepas kawen pon kena jugak kalo dia nak serang.. sis pon dulu terpengaruh gak ngan statment tuh..muehehe

LeEyA said...

sy pun sama.. dua bulan yg pertama slps beranak je tak de senggugut.. lps tu dh kena mkn ubat jgk.. klu tak guling2 mcm kak jgk la..

|| NaFiRaa || said...

LeEya..
kan.. akak pon kalo kena serang mesti berguling2 sakit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...