Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 1, 2010

...Dapat Surprise Party Yang X Bape Nak Surprise!!!...


u allll~~~
semalam ai dapat surprise party untuk birthday ai!!!
ya Allah~ rasa nak pengsan pon ade!!! sebab x sangka hubby ai boleh plan senyap2 nak buat bithday party nih!! ai ingatkan weken ni baru nak celebrate.. sebab hubby ai keje malam minggu nih.. so x mau lah kacau waktu siang dia....

skali balik keje semalam... muka hubby ai gelabah giler!!! macam ade yang x kena...
pastu dia cakap..
" abang lupa lah nak suh sayang kejut kol 4"

ai plak pelik.. apsal gelabah semacam nih!!! pastu ai tanya lah kenapa???

dia kata.. sebenarnye dia nak buat suprise party untuk ai petang semalam.. ingat nak bangun pukol 4 petang nak gi beli kek semua...
skali ai balik keje dalam kol 6 tu dia baru bangun... apalagi..

ai gelak berguling2 lah!!!muahahahhahahaha...

last2 ai cakap..

" jom kita pi beli kek"

dia bole cakap...

" sayang x payah ikut lahhhh" hahahhahaha

nak jugak buat suprise yang dh bape nak jadik tuh..muahahahahaha
oklah..kasi can ar dia gi ngan My anis jek...
ai pon tunggu lah kat rumah....balik2 jek.. tgk kat tangan penuh barang... apalah yang laki ai beli nih!!! tadi kata nak beli kek ngan KFC jek...

jom layan pic surprise party yang x bape nak surprise nih!muehehehehe

kek~~ hubby masukkan nama anis skali sbb birthday dia hari tu dapat kek kecik jek..

yang bertanggung jawab merancang party nih!!!
my hubby tercinta!!! beli topi party skali..cute kan!!

My anis.. pembantu pengelola majlis nih..muehehehehe

dannnnn...
birthday Girl Mama!!!! siap pakai baju kurung sebab baru balik keje...
hahahahha...belasah jek lah!!! nama pon suprise..muehehehe

suasana parti yang meriah!!
walaupon 3 org jek kat umah tuh...
hubby ai siap tiup belon lagi...muehehehehehe

acara potong kek~
kalo u all pasan.. pisau tu letak betol2 atas tulisan nama My anis..
My anis boleh cakap..

"Napa mama potong nama anis??"

haaaaaah...mana ntah dia tau tuh nama dia... ai ngan hubby gelak jek.. terkejut pon ade ngan ayat dia tuh!!!muehehehe

nih hasil kerja tangan ai bila hubby dah pergi kerja...
wat ucapan kat atas belon2 tuh!!!leh gak wat kenang2an

model x berbayar bersama2 belon~
muehehehehe... nak jugak posing dia!

akhir kata dari ai...

terima kasih untuk hubby yang berusaha keras utk adakan jugak birthday party nih walaupon abg dah terbabas tido... walaupon kelam kabut, abang berjaya jugak adekan majlis kita nih!!
sayang hargai usaha abang tuh...

Mekasih ye abg..
saaaaaaayang abang sgt2!!!
muasshhxxx!!!

sekian.. n3 surprise party yg x bape nak surprise!!!
lalalalalala

p/s : korang suka x kalo dapat surprise??? x kira lah ape2 surprise pon~

10 comments:

blueCITY® said...

so sweet....

M!Er4N said...

romantiknya..hepi berday :)

ad said...

bestnya hubby dia....hepi besday ra...hepi family

SwEetForEst said...

wahhh..bestnye..sweet suke sepris2 nieyh..hehehe..

pape pon sis..eppy belated bezday yer..hope panjang umo n dimurahkan rezeki..

^___^

dbalkis said...

ala..cutenye tang belon2 bertulis tu....again happy birthday!!!!

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

sweeeeet nye..beruntung akak dpt hubby cmtu :)semoga bahagia selalu yer n happy belated birthday :)

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

wah...romantiknya!!
family yang bahagia......
sis berusha betul hubby sis wat party besday hehehe.
Suka tgk ur family sis....

chugie said...

wah..bestnye party ni.. nape x invite kami?? leh join makan kek hehehhe...

sayangnye suami awk ye..

pak long said...

salam...
memang klassss korang satu keluarga...gua kasi lu orang 5 bintang....dan korang sekeluarga memang keluarga romantik...
buat nafiraa..appy bisday...moga ada hikmahnya..

aNiS tHe BumbleBee said...

keh keh keh!! fuiyooo! boley tahan hubby u ye..kenmain romantika abis...i likeeeee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...