Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 13, 2010

...SEDIH...



mode ai hari ini adalah sedih
huuhuhu..
sebabnye..laptop ai masih x ok walaupon telah keluar dari wad...



ini bukan laptop ai

walaupon dokter laptop tu dah tukar motherboard..tapi masalah still sama!!
still lagi keluar blue screen~
haihhhh... geram sungguh.. nak kena hantar masuk wad lagi ke nih??

setelah berbincang dengan beberapa kawan ai.. dorang sume suruh ai hantar lagi sebab masih dalam warranty.. biar dorang yang settlekan masalah tuh..
bila dah abes warranty nanti kena charge plak~

huhuhuhu.. ai sedih sebab malam2 ai x leh wat kunjungan balas kat blog korang~
kat opis plak kadang2 x sempat nak jenjalan jugak..
huhuhuhu..

sekian.. n3 sedih tahap gaban.

p/s: ade ke sape2 yang tahu penyakit laptop ai nih??? tulunnn laa ai...*dan2 wat muka kesian..

p/s/s: korang rasa ai patut hantar balik masuk wad ke????

7 comments:

chugie said...

alahai siannye.. rasenye die mintak baru tu. ehehe..

tp sayang kan, laptop tu masih baru lg kn?? siannyee.. mesti dh byk duit abis utk baiki tu.

Siti said...

alahai..tak elok2 lagi ker..
siannya....tu la lappy ni kan sensitif sikit..kalau ada benda tak kena sikit emsti rosak..huhu

Elyn said...

sabar2..... laptop kalau buat hal mmg ssh nk repair!! amik masa...

SwEetForEst said...

anta je msuk wad blik..
masih dlm waranty kn..
saba keyh..

kak cabai said...

sian ye, kak cabai x kaya lagi, baru je dpt beli laptop. Kalau ada byk duit boleh la belikan yg baru utk nafira...Saba ye, dik...

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

cianNya...
sabo sis...anta je balik sis!!

eLL said...

rasanye h/disk dia kot..sbb kuar blue skrin... h/disk dah tuko lom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...