Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 23, 2010

...Hadiah Lagiiii....


hadiah paling penuh cabaran untuk sampai ke tangan ai...muehehehe
hadiah nih ai dapat sebab join teka dan menang kat blog ELISSMIE.. merangkap sifu ai jugak ler dalam dunia blogging nih...

hadiah nih dapat sebab ai dapat teka nilai cek nuffnang dia yang dia baru terima.. simple contest jek..juz tinggalkan komen kat n3 dia... dan boleh teka sebanyak kali yang anda mampu..tapi dalam 1 komen jek...hahahahaha... ai pon ape lagi..meneka sakan lah..skali mengena plak...muehehhehe..

first time elissmie hantar hadiah.. ai x terima sampai ke hari nih.. cek ngan pos ekspress cakap dh hantar n dah terima.. tak tahu lah sape yang telah mengambil sampul ekspress tuh.. x baik kan.. sesuka suki jek amik orang len punye..

last2..elissmie telah bermurah hati untuk hantar sekali lagi hadiah pada ai... baikkan~ kali nih hantar guna alamat rumah plak... dan sekarang ai sudah dapat hadiah tuh~

jom layan.. ape yang ai telah terima dari elissmie~~kemong!!!

pos ekspress yang telah membawa hadiah itu ke rumah ai...
sedikit basah sebab hujan.. nasib baik posmen tuh baik hati masukkan pos ini dalam peti surat..kalo x.. mau lenjun sume sekali...

suka!!!!! ade tulis nama manja glemer ai.. RAA..muehehehe
kiutkan.. leh gantung kat tepon...

ini tangan model x berbayar

rantai tangan...2 pcs.. 1 untuk ai (pink)..dan 1 untun anak ai..my anis ( merah ) lupa plak nak snap my anis punye gelang..
tapi!!
2 2 jadik dia punye~ nasibbbbbb

dan yang paling best!!!!

tadaaaaaa... ai ngan my anis berebut!!muahahahaha...
trus bawak masuk bilik..sebelom dia ngaku dia punye lagi...
memandang blusher ai mmg dah nak abes... sesuaiii sgt lah hadiah ini untuk ai..muahahaha

mekasih yang tak terhingga buat elissmie yang telah sudi memberi semua hadiah2 tu pada ai.. hehehehe..len kali jgn segan2 wat teka dan menang lagi ek..muehehehe

sekian... n3 dapat hadiah lagiiiii...

14 comments:

Kancilbiru said...

weh, kali pertama beli hadiah kat ko, aku teman. kali ke 2 pun aku teman..hahaaha...tapi hadiah yang first tu mmg cun ar. jahat sapa yg amik. btw...tahniah sekali lagi...

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
hahahahaha... dah tau dulu lah nih hadiah ape..muahahahaha...

tapi mmg keji ar sape yang anik hadiah memula tuh sebab dh terang ade nama aku kat situ... hampes jek!!!

Siti said...

amboiiiii..byknya hadiah...make up tu siti pun teruja tgk.

mamaaerish : said...

wahhh... eb pn suker la... jeles nih... ;p

Ad said...

wow...bestnya...banyak adiah pree...

chugie said...

wah.. baiknye hati die ye.

|| NaFiRaa || said...

siti..
banyakkan!! hehehehe..suka sgt~

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish...
bestkan~ muehehehe

|| NaFiRaa || said...

Ad..
banyakkan~ hadiah free..

pak long said...

salam..
jelesnyer ai nengok perhiasan dekat tangan model tu...

|| NaFiRaa || said...

chugie...
kan kan kan... 2 kali hantar hadiah.. sedih sgt sbb hadiah first x jumpe2 sampai skrg~

|| NaFiRaa || said...

pak long..
w'salam... hehehehehe.. cantek kan!!

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

chewahhh....murah rezeki sis hehehe :]

|| NaFiRaa || said...

Bie..
hehehehe..aminnnnn..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...