Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 27, 2010

...Balik Macam Tu, Pergi Pon macam Tu...


haaaaa... amacam tajuk n3 hari nih??? ada fenen x? bukan main lagi ai berfalsafah nak cipta tajuk n3 hari nih..muahahahaha.. ai pasti mesti korang tak paham maksud tajuk n3 ai tu.. ai sendirik pon x bape nak paham..muahahahahaha..



oklah.. x mo konar2 lagi.. semalam~ ai banyak sangat kerja kat opis.. sampai tahap ai dah tak tau mana nak buat dulu.. oleh kerana semua kerja tu perlu siap sebelom ai cuti panjang ujung minggu ni.. ai pon buat keputusan untuk bawa balik kerja tu ke rumah.. rajin x ai??? muahahahaha..

memandangkan hubby ai keje malam minggu ni... dan my anis semestinye tido awal.. so ade masa lah ai nak buat kerja opis kat umah..


jadik ai pon bawa balik lah 1 file.. kerja isi2 borang jek.. tak yah kira2 pon.. siap bawa balik pen n liquid paper lagi.. muahahahaha..

lepas hantar hubby ai pi kerja.. my anis pon mula lah nak tido.. bancuh susu untuk dia.. pastu dia suh tutup lampu sebab dia nak tido.. my anis nih x leh tido lam bilik terang.. ai pon layan lah berita dulu.. sementara menunggu my anis tido...

SEKALI!!!

ngan ai2 skali lena... muahahahaha... sampai kol 3 pagi baru jaga...hahahhahahaha
bangun lah jugak settlekan mana2 patut... kerja opis ai??? x lalu lak eh nak tulis2 kol 3 pagi!!
last2 sambung tido balik...hahahahahaha..

kesimpulannya... bawa balik dari opis cam tu.. pagi nih datang opis balik pon cam tuh jugak!!! haih~

sekarang u all mesti faham tajuk n3 ai kan...kikikikiki
memang dari dulu lagi cam tuh.. kalo nak buat kerja kat rumah mmg x jadik!!!

sekian...

p/s: korang cam ner??? jadik ke buat kerja opis kat rumah???

9 comments:

chugie said...

amboi, rajinnye bawak balik kerje ke rumah..

kalu sy skang ni, mmg dh x de chance nak buat keje opis kat umah.. fatin sure akan ganggu gugat!:P

|| NaFiRaa || said...

chugie..
kekekeeke.. bawa balik jek rajin.. buatnye x~muehehehe

Kancilbiru said...

tak dak maknanya nak bawak balik umah. wajib tak buat. kalau rs nak buat, pakai vpn ja akses ke server opis..muahaahah

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
hahahaha... memula ai ingat boleh buat.. skali x jadik plak..muahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

kih kih kih...mmgler kalo kobar2 nk buat keje kt umah tu asik xmenjadi ajee kan..aura2 tido sentiasa memanggil2..kekekeke!

|| NaFiRaa || said...

anis...
itu ai setuju bebenor!! anak x lena lagi mama yang lena dulu..muahahaha

pak long said...

salam..
kita kalau bawak balik keja sekolah kat umah.pakai dok lam bonet keter la jawabnya..

|| NaFiRaa || said...

pak long...
w'salam~
hahahaha..pak long lagi dasyat~ x naik rumah pon keje tuh~ muehehehe

Ad said...

so far,kak ad mmg x pernah lagi lah bawa balik keje opis...kat umah nak wat keje opis?huh....x der maknanya...banyak lagi keje lain nak buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...