Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 22, 2010

...Tension!!!...


help!!! help!! help!!!
helpppppppppppppppppppppppppppp!!!!
uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

semak pala otak!!!!!
tulunnnnnnn....


huhuhuhu... ai tensen betol lah bila mengenang Etender nih!!!
semak sangat pala otak!!!!

bos pon ai rasa nak lempang jek!! x kira bos kecik ke bos besar!!!
nak lempaaanggggggg!!!!! geram sungguh!!!

first time joint e tender.. bagi lah ai masa nak kaji sistem dia dulu.. kalo ai yang develop sistem tuh len lah!!! nih bukan ai!!!! kena belajar dulu macam mana nak guna sistem tuh!! jangan main mintak jek itu ini!!! kang aku lempang sekor2 kang!!!!

tangan ai nih ade 2 jek!!! nak suruh itu ini pon agak2 ler!!!
asik nak naikkan hangin aku jek!!! bila aku mengamuk tahu plak buat keje sendirik!!! kalo x.. sume bende nak pas bagi aku!!! kang aku pas kasi tong sampah kang baru tau!!!

rasa nak bertukor jadik ijau jek!!!
GERAM!!!!

sekian.. N3 org ngah hangin!!!

p/s: sape2 yang dh biasa joint etender ngan JKR..sila lah bagi tunjuk ajar yek!!!

6 comments:

chugie said...

amboi, geram sangat ni! cabutttttttttttttttttt ahahahah:))

silap buat lawatan kat blog nafiraa lah.. hehehe:D

iem said...

huii geram sangat dah nii

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

dah naik geram dah sis nih... :]

Alah sis jgn la btukar ijau sis...nanti xpasal2 sis hapdate entry lagi huhu~~

Hahhahahaha

|| NaFiRaa || said...

chugie...
hahahhahaaha... jgn larikkkkkkkkk!!!

|| NaFiRaa || said...

iem...
memang geram pon... hari2 nak kena mengamuk... bila kita dh mengamuk tahu plak buat kerja sendirik~ geram sgt~ belom citer big bos lagi... lagi hangin~ haih!!!

|| NaFiRaa || said...

Bie..
mmg naik geram dh pagi tadi... tu yang lepas geram kat blog tuh..mueheheehhe...

dh 2 3 hari dh sabar jek... ari nih meletup..muehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...