Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 19, 2010

... Weken Yang Paling Bosan...


huh!!Boring giler weken semalam!!!
rasa nak menjerit2 keboringan!! memang semalam adalah weken yang paling teruk rasanye..
muahahahaha..EMO!!!!

mana ai x EMO!!!..
kita dah baik punye plan nak gi sana sini!!
skali x jadik!!! arrrgggghhhhh...geram!!!
kalo kat umah de laptop.. dari semalam lagi korang dh leh tau ai ngah berangin!!

korang bayangkan eh!!
pagi2 lagi ai dh bangun siapkan keje2 wajib di kala hujung minggu... sebab dh plan nak keluar petangnye.. ngah kami syok2 breakfirst..skali kawan laki ai kol.. katanye nak mintak tolong angkat2 barang sebab abangnye nak pindah~
laki ai cakap kena bincang ngan bini dia dulu..ai ler tuh~

selepas perbincangan kata sepakat telah di keluarkan..kemudian dia kol balik kawan dia tuh.. cakap x dapat joint sebab ade plan petang nih..
si kawan nye cakap kejap jek! okeh..laki ai pon setuju lah.. kejap jek.. tolong kawan~

okeh lah... masa tu kol 11 pagi.. kejap katanye..sempat ler kot petang nak keluar...

SEKALI!!!!!!

pukul 3 petang x balik lagi okeh!!!!!
bila kol laki ai..katanye ade 2 trip lagi! barang banyak lagi katanye~
perghhh ai dah berhangin dah~ trus letak telefon!!! geram!!!

korang tau siap kol bape angkat barang tuh???
kol 9.30 MALAM okeh!!!!!
time tuh baru nak menggelupor kuar beli KEPALA PAIP!!!
kedai mana bukak!!! kalo kedai sebelah rumah tak pe lah jugak!!!
ni nak ke sek 18 tuh dh satu hal.. nak kena cucuk duit lagi!!!

last2 laki ai gi beli KFC jek.. sebab kepala paip x dapat beli~
hari nih pon x yah masak..sebab x de kepala paip...biar dia!!!
geram!!!!

sekian...n3 org BERHANGIN

7 comments:

M a W a D D a H said...

sabo yer akak...lain kali ar plan g jenjln...ade hikmahnyer tuh...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kesiannya..meh pinjam kepala paip ai..hahaha

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

ciannya sis...
beria2 nak g jenjln xjadi plak!!!bole naik angin gak watnya..

chugie said...

amboi.. ni betul2 punye hot ni.. sampai sy yg baca ni pun terasa panasnye heheh..

sabar ye yang, HB nak tolong kawan, nanti kawan tolong HB balik hehe.. sian awak x dpt kuar g mane2 kn?? anis mane?? pas ni ajak anis kuar jenjalan je lah k.. ehhe:D

mamaaerish : said...

lor...

tapi pindah rmh mmg lama pn... byk ooo kejenyer... hu3

Eyriqazz said...

weekend saya best dengan gatsby deodorant street fair dan amukan sang anonymous

DALILA MISMAN said...

huhu...sabar yer kak..takut plak saya baca ni....at least xyah susah2 masak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...