Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, April 25, 2010

...My Anis Dan Lampin Pakai Buang...


tahun ni My Anis dah 3 tahun..
sekarang nih ngah berusaha untuk biasakan dia tak pakai pempes.. dah besar kan~ ke nak dapat adik dah??? muahahahaha... no! no! no! belom lagi~

alhamdulillah.. IBU anis sangat memberi sokongan padu pada ai dalam usaha untuk hentikan penggunaan pempes pada My anis..maklum lah..anak ai nih lebih lama ngan IBU dia dari Mama dia nih.. harapkan ujung minggu jek mana boleh kan~

lagi bertambah senang bila kawan My anis kat umah IBU dia memang IBu dia dh berhentikan pempes.. kata IBU anis.. dia 2 orang geng masuk toilet..

lepas 2 minggu jek.. My anis dah biasa dah tak pakai pempes pada siang hari.. TAPI!!! masa memula ajar dia x pakai pempes.. 3 kali seminit dia pi ulang alik masuk toilet.. sampai banjir depan pintu toilet...aduhhhaiii.. tapi sabar itu sangat penting dalam mengajar anak kan~

alhamdulillah~ My anis dah tahu buang air besar n kecik kat toilet~ bangga sangat ngan My anis sebab boleh belajar guna toilet dalam masa yang singkat~muehehehe.. jimat belanja mama tang pempes anis..muehehehehe..

sudah 2 kejayaan besar yang my anis telah tunjukkan kat mama dia..

memula dia berjaya tinggal teng teng (puting) dia.. korang mesti ingat kes teng teng dia tu kan~ sekarang dia dah buktikan yang dia boleh guna toilet sendirik!!

mama bangga sangat ngan anis!!!
cayangggg anak mama!!

sekian.. n3 membanggakan~
lalalalalala

4 comments:

pak long said...

salam...
memang cam tu.bebudak kalau gi tandas....motif utama main air...

mamaaerish : said...

wah cayalah... baper umo anis yang?

|| NaFiRaa || said...

pak long..
haah.. sampai lenjun baju nye!!

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish...
3 tahun~ hope boleh hentikan terus pempes dia.. amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...