Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

...TERJEBAK!!!...


Tolonggggg!!! Tolonggggg

Helppppppp!!!!Helppppppp!!!!

huhuhuhu.. hari tu ai marah2 kan laki ai men poker tuh!!!
sekarang ai plak yang terkena batang hidung sendirik!!! terjebak jugak ai akhirnye!!

ini sume gara2 laki ai yang tolong aktif kan game Cafe World nih!! pastu guna plak email ai.. ai memula mmg x mo layan game2 nih.. tapi tiap pagi laki ai duk pesan..

" tolong angkat kuih abg ye sayang"

ai pon tolong lah angkat~ bila dah tiap2 hari angkat kuih.. jadik gian plak nak masak kuih2 tuh!! last2 terjebak jugak!!!muahahahahaha!! sekarang laki ai dh bukak Cafe sendirik pakai email dia..sebab asik bergaduh nak masak kuih ngan ai..muahahahaha!!

korang tgk lah sendirik Cafe ai tuh!!! makin besar!! kalah laki ai punye cafe..
tapi sekarang ai dah nak pencen lah men game cafe nih!! x larat rasanye nak terkejar2 angkat kuih takut kuih hangus... ai ingat nak jual lah cafe ai nih~ sape nak beli angkat tangan~ muahahahahahahaha...

sekian..n3 org terjebak

p/s: Korang dah terjebak belom???

10 comments:

simieY said...

xberani nak main takut terjebak..

baru ja tingalkan farmville :)

mamaaerish : said...

uisshhh... eb dh berjayer utk tidak main... hik3

iem said...

belum tejebak lagii..hehe
tapi dengar2 ceta member semua kata syok je main2 tu

chugie said...

ahahah kuat betui penangan FB games ni ye? huhuh

Ad said...

game FB eh??so far tak pernah try...bukan apa?takut terjebak...pas tu x leh nak stop....ha???jawabnya tak masak...tak kemas umah...tak layan atia lah....ish ish ish...

|| NaFiRaa || said...

simey...
jangan try k!! kalo dh terjebak susah nak tinggal..huhuhu

|| NaFiRaa || said...

mamaaerish..
huhuhu..sila bagi petua sikit~:)

|| NaFiRaa || said...

iem..
sila jangan sesekali mencuba yer!! susah nak tinggal~

|| NaFiRaa || said...

chugie...
haah.. sila jangan cuba k!!!

|| NaFiRaa || said...

Ad..
jangan sesekali cuba k!!! mmg melalaikan kalo layan game FB nih!!! huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...