Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 8, 2010

...Laptopku Masuk Wad...


laptop ai masuk wad sudah u all~
haih.. trus rasa gian nak blog walking malam2.. ai tak tau lah ape penyakit sebenar laptop ai tuh.. tapi.. setiap kali shutdown.. dia x akan shutdown sepenuhnye.. kuar blue screen cam lam gambar nih!!

laptop ai..

sesudah 2 kali format masih x selesai jugak masalah itu.. ai amik keputusan utk hantar ke agen sementara masih dalam warranty lagi... ai pergi hantar sendirik sebab kalo kedai yang hantar.. lagi amik masa yang lama.. so.. ai mintak tolong kawan ofis ai hantar pergi subang..

nasib baik ler kawan ai tuh tahu jalan nak carik mana tempatnye.. kalo ai ngan laki ai.. KONFEM x jumpe punye!!!

selepas di periksa oleh adik manis.. skali dia cakap kena masuk wad plak laptop ai..
huhuhuhu..sedihnye~ nampaknye.. kena berjauhan lah ngan laptop ai..
katanya dalam 2 atau 3 hari jugak lah..
harap2 x lama lah masuk wad laptop ai tuh...

kepada teman2 blog sekalian...
maaf ler.. sebab ai x boleh berkunjung ke blog korang di waktu malam buat sementara waktu.. kena tunggu laptop siap baiki dulu..huhuhuhuhu

sekarang nih ai cuba curik2 masa berkunjung ke blog korang di opis..muahahahaha
jangan pecah rahsia okeh!!!
ai jalan2 time lunch.. x salah kan..mueheheehe

sekian.. n3 pemberitahuan..

4 comments:

mamaaerish : said...

i phm prasaan u... rasa cam patah kaki kan?... ;(

Siti said...

takpe, bagi laptop tu rest dulu.
siti pun mmg mlm takleh nak terjah blog kengkwn sebab leh berblogging kat opis jerk.

Uda said...

lappy tu nak suruh tuan dia rest sikit.. hehehe..sebab tu dia merosakkan diri sendiri.. :P

chugie said...

alahai siannye.. xpe2.. sok kat opis jenjalan kat blog ek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...