Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 27, 2012

... Duit Syiling Baru | Akhirnya Cukup 1 Set...

Salam Hari Selesa semua..
moga semua baik2 ajer k~
kat shah alam n kelana jaya hari ini sangat mendung~
pagi2 lagi dah gerimis.. sejukkk jek..
kalo lah dapat duk dalam selimut.. nikmatnye kan~ muahahaha..

okeh.. hari nih ai nak citer pasal duit syiling baru lagi.. jangan bosanLink k~
kali nih nak menunjuk2 yang ai dah complete kumpul 1 set duit syiling baru~
yeahhh.. Vangga sekejap.. ceh!! padahal bukan ko pon yang dapat!!
sebenarnya My hubby tercinta yang tolong Bini kesayangan dia neh kumpul duit2 syiling baru nih!! muehehehe.

Tapi sebelom tuh ai nak view lebih dekat pasal syiling baru 50sen dulu..
sesape nak view lebih dekat Syiling 20 sen & 10 sen.. klik Link kat bawah k...

Syiling Baru 20 Sen

Syiling Baru 10 Sen

Syiling Baru 50 Sen...
Warna Emas.. cantek..

Perbezaan Saiz duit lama dan baru..
Duit lama jauh lebih besar kan..
syiling 50 sen baru lebih kurang saiz 20 sen lama..

Yeahhhh.. complete 1 set!!

50Sen, 20Sen, 10Sen & 5Sen!!

Terima Kasih Yang Tak Terhingga buat My hubby yang tolong bini dia kumpul semua syiling2 neh!! ai sekeping pon x dapat.. semua My hubby yang dapat!! kikiki
Mekasih Abang.. Cayang abang!!!

sekian.. n3 menunjuk2 syiling baru..kehkehkeh..

p/s: korang pon mesti dah dapat kumpul semua kan! kan! kan!


21 comments:

Mummy Chubby said...

new syiling baru kdg2 mengkonpiuskan mummy ngan token.he he hee...

Ibu Amani said...

kita suka dgn design syiling baru..:)

Eliss Mie said...

la kumpul ker? me buat belanja dah.ehehehhe

Atia said...

kecik jer 50 sen kan?akak siap terkonpius dengan duit 20 sen....lebih kurang

Aishah Jahirah said...

saya pun baru dapat syiling baru lengkap.jakun pulak rasa sampai syg nak guna..hahaa.duit kertas baru xpernah dpt pun.

Daddy Ziyyad said...

duit syiling 50 sen baru tu mmg macam berkeluk2 ke design dia..saya dapat kat tol hari tu...


ps: azam 2012 saya? Ke arah BMI ideal. ~hahaha

|| NaFiRaa || said...

Mummy Chuby...
Haahkan~ kat rumah pon ade token jugak.. ruper lebih kurang jek..

|| NaFiRaa || said...

Ibu Amani..
haah~ cantekkan~

|| NaFiRaa || said...

Eliss Mie..
Mesti!!! kena kumpul dulu.. bila dah ramai yang ade baru guna..hahhahaha

|| NaFiRaa || said...

Atia a.k.a kak ad..
haah lah.. saiz mereka lebih kurang jek kan~ kaler pon sama.. kena hati2 lepas nih~ takut tersalah bagi duit..hehehe

|| NaFiRaa || said...

Aishah Jahirah...
hehehehe.. sayangkan nak guna~ sama lah kita.. nanti dh lama2 baru guna..

duit kertas baru belom kuar lagi.. bulan 6 nanti baru dorang akan keluarkan ke pasaran... tak sabar nak kumpul nih! kekekeke

|| NaFiRaa || said...

Daddy Ziyyad...
haah.. memang paten dia cam tuh.. cantekkan~ cuma saiz jek kecik..

faiz fakhirin said...

try tgk kt duit seposen baru...ad lambang bintang 6 bucu...aka israel

::NureeN:: said...

dah lama x dpt syiling baru ni.. ari tu dpt dh guna :P

LYAfrina said...

lya pon dah ada koleksi syiling 50sen tu..mula2 rasa pelik bila dpt duit tu... hehe..time nak beli..msti xguna duit tu..sbb x igt tu duit baru..

Salmiza said...

ala kite pny x cukup lgkap lg sis..:-)

..::..aRe-Na..::.. said...

waa,beh nyer dpt kumpui duit syiling baru...ana ada jgk..tapi x lengkap pon lagik hehehee

wahida said...

masa2 mula tgk ari tu, sumpah aku ingat token game!!

Aine Ainun said...

Ala..sy ada sekeping je, bape sen tah, ada dlam tabung;)

Sha said...

isk hari tu ada simpan tapi dah terguna..tak perasan

Rakan Blog said...

nice...suka kumpul syiling gakk..tp xlengkap...huhuhu

Nak share 8 SEBAB kenapa kita kena join n post kat Rakan Blog....

SEBAB KE 2- RakanBlog juga memudahkan kita untuk up to date dengan isu-isu semasa para bloggers lain...boleh wat-wat idea nak tulis entry...hehehe...entry menarik...mesti ramai yang suka...
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...