Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 20, 2012

...Ikan Patin | Goreng Pon Sodap~...

Salam hari Selasa semua..
moga semua ceria2 selalu okey..

Korang suka x makan ikan patin??
kenal x ikan patin ruper cam ner???
isk3..

ni haaaa ruper ikan patin~
pernah makan x??
Haaaa... ai memang suka makan ikan patin dan seangkatan dengan nye.. ikan sungai a.k.a ikan air tawar eh? belasah je laaa...

ikan patin nih kawan my hubby yg bagi.. mungkin dia dh bosan kot makan ikan patin.. tu yang dia bg kat my hubby..hehehe

kekekeke.. siang jangan x siang~
ikan nih boleh tahan besar jugak.. so kena lah menggunakan tenaga yang kuat utk siang ikan ni.. makanye kena lah chef hanafi yang siang ikan~ muehehehe

caiyok! Caiyok! Caiyok! abang!! lagi 2 ekor jek!
muehehehehe

dah abes siang ikan.. chef hanafi pass plak pada chef Azura yang gojes untuk di kerjakan.. muahahaha.. goreng jek pon.. hahahaha..
ehhhhh.. goreng pon sodap okeyyyy...

tadaaaaaaa.. siap!!! gorengan pusingan pertama!!
menunggu gorengan ke dua siap plak..

hehehehe.. menggoda X?? terliur X??
ai goreng kunyit cam tuh jek.. pastu makan nasi panas + kicap.. meletop okeh~
muahahaha.. makan dengan nasi seketul dua jek.. meratahnye yang berketul2..
Mabelesssss!!!!

sekian.. citer pasal ikan patin SEDAP!

p/s: ade ke yang x makan ikan patin?? rugi wooooo

11 comments:

Sidratul Muntaha said...

aku tak makan!
tak boleh la nak msuk sbb ade lemak2 and lendir2 dia.
klu blik pahang
mmg dpt dari sg pahang yg original punya!!
bpk aku dah mkn and compare dgn sarang or bela..
mmg lain rasanya...
hoo
cannot gi la..

TeacherAzimah said...

tiba2 rasa lapar haiihhhhh

ct rahani said...

sy x mkn.. x tau knp x leh masuk ngan tekak nih.. huhu..

eB ezrin said...

grg mmg sedap eh?
pernah mkn msk tempoyak jerk. sdp tapi byk lemak. :)

Eliss Mie said...

x pernah lak makan goreng gitu :p sebab x pernah beli ikan patin yg tak di masak lagi

Aine Ainun said...

Ermmm...x penah masak...

Tapi, kalo orang msak, rasanya sy makan;)

betul ke kalo x pandai masak ikan ni, nti hanyir?nafira

::NureeN:: said...

dh lama x mkn rasanya, tp slalu bkn org buat msk lomak cili api ker?
klau org perak masak tempoyak kan :)

Salina@IbuAqil said...

ni kalo mkn gulai tempoyak ikan patin memang perghhhhhhhhhhhh mantop.. ;)

LYAfrina said...

sedapnyer.. febret ni ikan patin..tp x [nah goreng..biasa msk tempoyak tu..

Ibu Amani said...

sedap gile ikan patin kalau masak lemak tempoyak kak gha...hihi

Papa Mifz said...

papa mifz tak mkn ikan kecuali ikan pari...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...