Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 13, 2012

...Happy Birthday & Happy New Wedding


Salam Hari Selasa semua~
Lamanye tak bersiaran di blog nih.. start Jumaat lepas sampailah semalam ai bercuti.. balik kampung sebab ade kenduri kahwin adik ipar ai.. hari nih baru masuk opis.. hehehe..

okehlah.. oleh kerana dah lama bercuti.. maka kerja pon banyak.. hehehe.. n3 hari ini khas untuk wish sahaja..

Selamat Pengantin Baru
Dhia & Naqi~
11.03.2012


Moga ikatan ini kekal sampai ke syurga~

Selamat Melayari Alam Rumah Tangga k~

dan..

Bercinta sampai ke syurga~


dan lagi satu special celebration pada 11.03.2012 adalah...

Birthday My Anis yang ke 5..

Selamat Hari Lahir Sayang~

moga jadik anak yang solehah..

membangga mama dan papa..

berbakti pada keluarga dan masyarakat..

Dan sentiasa mendoakan papa dan mama..

Amin~

okeh.. itu jek lah dulu.. ade masa ai tulis lagi.. banyak bende jugak nak konsi nih.. nak gi merayap kat blog korang jap.. Can Cin Cauuuu~

sekian.. N3 ucapan

p/s: Birtday anis kali nih x de kek special untuk dia.. tumpang kek cikya dia jek..kikiki.. x sempat nak beli lagi..kikiki



21 comments:

SYANI said...

Happy birthday Anis...

::NureeN:: said...

hepi belated besday to anis.. aunty lewat la wish huuu...
& moga berkekalan hingga ke akhir hayat buat mempelai :)

LYAfrina said...

selamat pgantin baru..smoga kekal bhagia hingga k akhir hayat..

wah.. birth anis dekat dgn auntie ..beza sehari j.. happy belated birth anis comel.. moga mbesar bagaikan juara..n mjadi anak y bjaya d dunia a akhirat..amin

sue zainun said...

happy birthday Anis..:)

mamalieyna said...

happy besday anis..

n selamat pengantin baru..dh start cuti sekolah, start la kenduri sana sini..^_^

Fieza79 said...

hepy besday anis..moga mmbesar mnjadi ank yg solehah..

dan

selamat pengantin baru bt pasangan pngantin...moga berbahagia selama nya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat pengantin baru buat both of them dan special for anis, muashhh , happy bday darling!!

Ma said...

Tu abik pic kat ne k ra?

Ma said...

Anis.. Eppy Bsetday.. Maaf la, x bg ape2.. x sempat.. bz3.. :).

zaidah said...

selamat pengantin baru...n untuk anis happy besday semoga panjang umu n dimurahkan rezeki....

|| NaFiRaa || said...

Ma a.k.a kak da..
gambar tuh kakak akila amik masa dorang ikut cik ya gi gambar outdoor.. kakak yang bawa camera kak raa.. nasib jugak kakak mintak nak bawa camera, kalo dop memang x de gambar lah jawabnye..

maszmadi said...

happy belated besday Anis.. moga jadi anak yang baik yerk..

n

happu wedding day buat adik ipar kak ra.. moga kekal ke akhirnya..

Aine Ainun said...

Musim kawin kan.,

amin, semoga bekekalan jdohnya, n anis jadi anak bijak n solehah...

eB ezrin said...

Selamat Pengantin Baru
& Selamat Hari Lahir anis :)

..::..aRe-Na..::.. said...

selamat pengantin baru
dan selamat ari lahir anis..
smg jadi anak yang solehah yer..
nti dpt la kek tu hehehe..:-)

MaryaYusof said...

As salam Zura,

Happy 5th Birthday to Anis... Semoga jd anak yg soleh... Make ur mama proud ya lil'girl :)

Tak lupa buat pengantin baru... Barakallahulakuma :)

Pssst... Nak bg FM Terengganu... Sukanyeeee :) TQ Zura, nnt kite exchange ye...

inazamri said...

epi bday anis.Semoga menjadi anak soleh.

Dhiaqiud said...

Hepi belated bufday anis...next year kite sambut anniversary sama2 ok..hehehe.. (^,^)

madammondoq said...

ramai org kahwin kan weekend lepas?

Cho Zila said...

happy belated birthday untuk anis... moga jadi anak yang membahagiakan...
selamat pengantin baru juga untuk dhia dan naqi

Papa Mifz said...

Happy belated birthday utk Anis..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...