Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 30, 2012

...Terima Kasih Teacher Azimah!!!....

Salam Hari Jumaat..
Hari ini sangat lemau je rasa.. pagi2 lagi shah alam dibasahi hujan..
makin lah liat nak bangun..kekeke..

pergi kerja pon hujan masih turun..
sejukkkkk sgt!
sesejuk mood pada hari ini..
ok laaa... n3 ini nak ucap terima kasih buat rakan blogger ai..

Terima Kasih Teacher Azimah!!
Tuala ini sebenarnye dah agak lama sampai ke tangan ai..
Linkcuma hari ini baru sempat nak wat n3..

Tuala nih hadiah dari Teacher Azimah buat teman2 blognye yang bertuah.. ai lah salah sorang teman blognye yang bertuah itu..kekekeke..

Terima kasih sekali lagi Teacher Azimah!
moga lain kali ade lagi hadiah2 untuk kami..kikiki

sekian.. n3 ucapan terima kasih~

sekarang ai ngah hangin ngan sekor nyamuk nih!!
duk terbang2 depan mata ai nih..
bila tepuk x kena plak!!! Geram jek!!!
mesti nyamuk tuh gelak guling2 bila ai tepuk x kena..
sekejap lagi ai nak gi carik spray nyamuk.. siap KAU nyamuk!!!


Sape nak FM free.. tinggalkan komen di N3 ini

sekian.. Terima kasih..





11 comments:

sue zainun said...

hehe..mati terus kalau kn spray nyamuk tu nanti..

MaryaYusof said...

As salam Zura,

First of all, klau sy nak `FM tu sanggup tak nak hantar ke Peru? hikhikhik ;)

Lama Marya tak lawat sini, maaf ye... bestnye dpt towel tu... Kata org klau kite pukul nyamuk tak dpt maksudnya tangan kita bucuk...hikhikhik... gurau tau Zura..jgn marah :)

::NureeN:: said...

sana sejoook cini panas...
towel tue besar x? kang berebut plak adik & kakak..
nyamuk.. mmm selagi x leh nk tampar selagi tue dok tunggu kan

eB ezrin said...

wah canteknyer... nih yg buat rs jeles nih? ;p
ps: biler nk potluck lagi? :)

MRS. K said...

kite pon dapat towel jugak

LYAfrina said...

wah..comel la towel ni...
msti bunyi nyamak tu berberong-berong kan..( hihihi...)

Papa Mifz said...

bertuah nye kamoo...:)

wan habibah said...

nak jugakkkkk

Salmiza said...

takkan sis je dpt...
Azimah mane kite pny...:-)

TeacherAzimah said...

hehehe....tggu next GA ya sal ;-)

Aishah Jahirah said...

tahniah.....dapat towel tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...