Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, March 29, 2012

...Nak FM Tak??? | Jom Joint GA Yang Senang ini!!....

Salam Hari Khamis Semua~
Moga Semua Ceria2 k~

Siapa Nak Tambah koleksi F.M???
Cepat! Cepat!

Ada 2 Fm Ganu untuk di hadiahkan kepada 2 kawan yang bertuah!!!
Jomm cuba nasib k~

senang jek!! korang tinggalkan komen kat n3 ini k~
komen lah ape2 pon.. lantak koranglah!!
jangan lupa tinggalkan link korang kat komen tuh k!!!

Sonang kan!!!

Tarikh tutup akan di umumkan kemudian : ikut sedap tuan blog nak tutup bila.. yang pasti ai tak kan bukak GA nih lama2!!

Selamat Mencuba!!!

sekian.. n3 GA FM


25 comments:

aEn+aReaL=Ryan said...

Sy Nak Sy Nak Hihi :)

MRS. K said...

nak jugak leh tambah koleksi!

Eliss Mie said...

saya suka saya suka :P bagi ajer trus laa kat ai nokss :p

elissmie.com

Munnafendy said...

NAK NAK NAK!

hambik huruf besar tau.hihi

www.munnafendy.com

ieyda said...

saya pun nk jgk...
www.mamaieyda86.blogspot.com

Aine Ainun said...

Nak nak nak,
saya adalah pengumpul tegar FM, dan yang psti x penah sampai nganu..n memang takde FM nganu..
Eheheheee

http://myfamilyismyhappiness.blogspot.com

SyUhAdA said...

wow, menarik..

nak! nak !

hehe..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kite nk gak eventho org ganu dh pun.. heheh

http://lilo80.blogspot.com

eB ezrin said...

eB suker penyu walopn tgk live kat dlm zoo jerk. hik3

http://mamaaerish.blogspot.com/

Salmiza said...

"WOW GA YANG BEST, SENANG, MUDAH, KACANG, ABC"....
tunggu luck aje berpihak kpd saya tak sis?..:)

http://qaliffqaseh.blogspot.com

zh-ena said...

ena nak ena nak
blh tambah koleksi di fridge ena tu ehah

Ibu Amani said...

nak fridge magnet....hehe

http://www.asmashaiful.blogspot.com/

Salina@IbuAqil said...

uishhhhhh!!
menarik tuh..
;)

sue zainun said...

komen jer?wahhh baik hati la ahkak ni..hehee..mmmm nak juga..leh wat koleksi..GA paling simple, senang dan tak terdapat kat mana2..kat syini jer..ahaksss..good luck untuk saya dan semua peserta terlibat :p

link: http://szainun.blogspot.com

Myra Jay said...

Nak!! Nak!! Nak!! Nak!! Nak!! Nak!!
Ha punya la Nak tu..hheeee


http://normj1001.blogspot.com/

Daddy Ziyyad said...

Saya mahukan FM itu wahai tuan pemilik blog yang cantik lagi baik hati. :P

~ alwaqiahalmulk.blogspot.com

Ummi Hanie said...

Salam,

saya p'gemar Fm dan nk tambah koleksi kasi penuh pintu peti sejuk tu...hihihih..

slaam kenalan ye~

LYAfrina said...

zura... nok jugok boleh??

::NureeN:: said...

nak2.. tambah koleksi dipetiice comelku.. hehehe
http://nureenasir.blogspot.com/

MaryaYusof said...

Nak FM Peru tak..hikhikhik ;) Bg address Marya cuba post dari sini, email maryayusof@gmail.com

http://my-mindofmine.blogspot.com

Atia Adina said...

Nakkkkk.......

Masya said...

saya pun nak jugakkk boleh x?? belumm tutup lagi kan...

ct rahani said...

nak jugak.. leh sy tambah koleksi fm yg x seberapa tuh.. hehe..

Aishah Jahirah said...

dah tutup ke belom ni...

|| NaFiRaa || said...

OK.. ditutup SUDAH.. hanya peserta sebelom komen ini sahaja di terima.. nak wat list peserta dah nih... tq..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...