Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 9, 2012

...Setelah Sekian Lama Sepi....


Salam Buat Semua..
Moga korang semua ceria2 selalu~

ai sekarang memang ngah ceria nih.. hehehe..
Setelah sekian lama blog ini tidak di minat oleh BE.. akhirnye.. Blog Nafira di pilih untuk dihadiahkan BE.. alhamdulillah..

ini juga BE pertama untuk Tahun 2012 tau~ hampir 3 bulan jugak blog ai x de BE.. walaupon x de BE.. tapi alhamdulillah.. masih ade iklan yang menari2 kat blog ai nih..

Terima kasih buat NUFFNANG dan CELCOM sebab sudi pilih blog ai yang gojes ini..muahahaha..

Terima kasih jugak buat semua pembaca blog ai nih.. tanpa korang semua ape lah nilai blog ini.. mogo kita semua boleh menjalinkan silaturahim di alam maya ini.. amin..

sekian.. n3 BE~


13 comments:

Sidratul Muntaha said...

mmg tgh musim kemarau be
maleh nak pikir sgt psl be ni since input dari blog pun tak byk sgt..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahun ni baru dapat 8 BE.. satu BE dah boleh sekali cashout :)ayat bagi perangat hati..hahahahahahaha..lalalalariksss :p

Mummy Chubby said...

Thn ni 1st time Mummy dapat BE from sloggi tap skit je sbb jarang blogwalking.huhuu

::NureeN:: said...

tahniah.. nureen lg sepi dh la x reti nk cash out.. hahhaa

wahida said...

sama kita punya BE...

terima kasih celcom!!

MaryaYusof said...

As salam,

Tahniah zura! Bestnye dpt BE... Saya ntah bile..huk huk huk :(

Fieza79 said...

tahniah..wahh en nuff dh mula jeling2 tu...hehee

maszmadi said...

tahniah kak ra, nanti dah cashout, kongsi ngan kita yerk.. kita x penah lagik boleh cashout.. huhu

Papa Mifz said...

hebat..tahniah yer..:)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah raa..
hrp2 dpt menten!
sy sume dh abes jd ME.. huhuhuuh

Aishah Jahirah said...

ramai pakat2 dpt BE...meriah...

..::..aRe-Na..::.. said...

waa,syoknyerr..tahniah2..

Myra Jay said...

Tahniah ye..
Pasni lebih bersemangat la nak update :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...