Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 4, 2012

...Akan Terus Gigih Mengumpul...

 Salam hari Jumaat yang Mulia..
moga semua bersemangat hari nih.. maklumlah.. esok dah nak cuti kannnn~
Bestnye.. esok tak kerja.. 
kalo bukan sebab cuti hari Wesak, ai keje half day setiap sabtu..

Pagi nih nak wat N3 sambungan N3 semalam..
ai dah agak dah.. konfem ramai pengumpul FM tegar bagi respon..
ramai blogger yang kumpul FM ni kan~ 
meriah gittu..


Koleksi FM daku setakat ini..
ai pon tak tahu sejak bila ai jadik pengumpul FM tegar..
pantang kemana-mana.. konfem akan cuba dapatkan FM..kekeke
Lagi Best My hubby menjadi penyokong yang terbaik..
dengan dia2 skali cuba menambah koleksi FM bini dia nih..
thanks abang.. keh keh keh


Yang tampal2 kat bawah tuh pon FM jugak.. 
yang nih ai bagi chan  kat Delisha main..
Tapi!! yang kat atas jugak dia Nak!
pantang lalu dekat peti ais.. laju jek tangan dia capai FM mama dia.. 
bape kali dah jatuh FM mamanye tuh..

harap2 lepas nih boleh tambah lagi koleksi FM ai..
kasi penuh itu peti ais.. kekekeke

sekian.. N3 tayang Koleksi FM..


9 comments:

MRS. K said...

comel je fm snow white tu..

Nens Collection said...

lepas dh penuh muka depan tu..penuhkan sisi belah kiri & kanan plak..mmg juara FM la..hehe

maszmadi said...

wah nak penuh dah esbok tu. masz dulu pon suka kumpul Fm tapi sejak ada Aisha dia asik buat main jerk FM tu, trus x kumpul dah sekarang... habis sume koleksi FM dah kopak2 n hilang ntah kemana.. huhu

Myra Jay said...

Wahhh dah meriah peti ais ha sama macam MJ gak :)

Salmiza said...

FM kite pun byk yg rosak sbb opal buat main... Bile nk penuh camtu...

Masya said...

wahhh dah penuh ruangan atas....

mamalieyna said...

hehe..best kan..eina sejak dua menjak, dpt hadiah dr kwn2 blogger, jd jgk penggemar kumpul FM..menarik kan..^_^

Atia Adina said...

banyaknya....kak ad tak pat nak kumpul...abis si atia wat main

Izan Ishak said...

kemain byk lagi FM tu. bestnya...cantik2 plak tu.

izan setakat ni blm jadi pengumpul tegar lagi sbb peti sejuk kecik coet... nnti jadi mangsa tgn2 anakku aje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...