Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 22, 2012

...Puas Hati Dapat Pekena!!...

Salam Hari Selasa semua..
hari nih ai agak Mengantuk~
Malam tadi My Delisha x tido sangat..
batuk2 n muntah..
kesian tengok keadaan dia cam tuh..
Moga My Delisha baik2 ajer kat rumah ibu dia hari nih..

okeh.. berbalik pada tajuk..
Jumaat lepas My hubby belanja kami makan Mcd..
sebenarnye ai yang request nak makan menu baru kat Mcd..

Alhandulillah.. ade rezeki lebih.. 
lalu permintaan kami di tunaikan..

Chicken Foldover..
memang layan habes..
kasi zoom sikit!


Mabeles!!!
rasa cam tak cukup 1.. hahahaa.. 
sebab kongsi makan ngan 3 orang.. 
Chicken Foldover nih feberet ai dari zaman bujang2 lagi..
bila kuar balik menu nih..  memang tak sabar nak makan~

Bubur Mcd..
ini pon menu yang selalu kami oder..

Sepatutnye bubur nih my hubby yang punye..
tapi dia makan sikit jek..
dah kenyang katanya..sebab sebelom tuh My hubby dh pekena nasi campur dh..
so.. ai ngan My Anis perabiskan bubur nih.. Delisha pon layan jugak..
kikiki

Happy Meal...
ini untuk My anis..
Delisha tumpang makan Fun fries jek..

Terima Kasih to My hubby sebab belanja kami makan Mcd..
len kali abang belanja lagi k..
muehehehehe..

sekian.. citer makan Mcd..

p/s: korang dah pekena Chicken Foldover tuh??

20 comments:

apak cikidong said...

nasi sudah menjadi bubur.......

Mummy Chubby said...

alamak! sedapnye...dah la tgh lapar nih.lunch megi tom yam je tadi..harus singgah mcd blk nanti.huhuhu...

Kancilbiru said...

belum try lagi...seriusss terliur, jumaat ni kena try ler tu..hehehe

Masya said...

belum lagi... uwarrrrrrr.. macam sedapp jer ramai dah publishh.. nak makan jugaa....

Eliss Mie said...

sedapnya. baru cadang nak pegi beli roti tu sendiri nak buat kat rumah.hehehe

Nens Collection said...

haha..aku pon br je teringin nk wt n3 ttg ni..kegemaran aku neh..2 tahun menghilang foldover ni..haha..kuar je iklan terus g beli..sedappp..;)

maszmadi said...

x minat ciken foldover... tapi sekarang ni happy meal ada free mainan upin ipin kan.. ker dah abis promo dah.. huhu lama x makan mcD nie...

Salmiza said...

Owh dah dpt mkn ye sis...hihi

ct rahani said...

sekali je mkn chicken foldover tuh.. tp x brp suka.. sedap lg quater pounder.. hehe..

zh-ena said...

fav ena jgk tu..mmg layan bila dpt mkn

LYAfrina said...

wah..wah..sedap2 ni...
lya x pnk pekena lg chicken foldover tu

Izan Ishak said...

izan pun blm penah rasa ciken foldover tu lagi.. cam best je!

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Lama dah tak makan McD. teringin pulak tgk bubur tukan... Malam ni nak buat bubur lah...hik2 sojuk2 ni lapor ler... ;)))

Lambatnye nak tunggu next yr nak mkn McD, KFC, Pizza Hut... huhuuu

Anamarza said...

Dah, masa balik tganu hari tu, singgah kat mcD Kerteh, kat jengka ni tak de mcD :(

Munnafendy said...

errr sedap ke foldover? rmai dh dok bcakap pasal foldover ni...tak try lagi

oya said...

ok jealous sbb kite x pekene lagi

Atia Adina said...

atia ngan adam memang suka sangat bubur tu....banyak perasa....tentu lah sedap kan?

Myra Jay said...

Sedap kan foldover tu, mmg tak puas makan 1 :)

Sharidawati Shahrudin said...

tak sempat lg mkn foldover. huhuhuhu

hazman aka species1980 said...

Roti dia memang lembut kan.... letak sos lebih skit ...memang selera la makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...