Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 29, 2012

... Jaga-Jaga Sama Itu GIGI...

Salam Hari Selasa..
Mood hari ini sejuk2 x bape nak suam..
dari pagi kerja tak abes2.. kalo big boss ade gittu lah gayanye..
tak menang tangan ko!!
nak2 lagi dia baru balik dari outstation..
lagi kelam kabut..

hari nih nak citer ringan2 jek.. 
pasal My Delisha yang makin ligat nih..

Sila Peratihan betol2 objek yang berwarna putih..
4 batang semuanye..
Sangat Merbahaya Okeh!!
tuan punye gigi itu guna pendekatan yang sangat halus..
sehinggakan kita sendirik tak tahu ape niat sebenar dia..
tau2 jek.. terasa kesakitan gigitan itu..
huhuhuhu..

dah bape kali dah kena..
kalo n3n3n mama nye tak yah citer lah..
sokmo kene gigit.. mampu menjerit sekuat hati jek..
sekarang nih bukan setakat n3n3n mamanye ajer..
tangan.. jari.. betis.. bibir papanye pon dah jadik mangsa dah..

pagi tadi pesan kat papa dorang..
suh inform kat ibu dorang.. suh perati sikit budak kecik nih..
takut dia gigit anak orang.. huhuhu..
risau jugak weh~

Delisha.. Delisha.. macam2 ragam!

sekian.. citer pasal anak

p/s: korang ade petua tak untuk anak suka menggigit nih???

16 comments:

Saya Disini said...

:)

ct rahani said...

aqeef pun dulu sama zura.. gatal gusi la tuh.. kalau dia gigit daku gigit dia balik.. gigit2 manja jelah.. lama2 dia dh x buat pun.. hehe..

Salmiza said...

Hahaha opal dulu gtu gak.
Abis la menjerit 1 rumah...x blh nak watpe..lama 2 nt ilang la tu...

maszmadi said...

hehe, memang xder petua pape, tapi try bagi teething biscuit (biskut keras) yang jual kat kedai tu, maybe boleh membantu...

Nens Collection said...

haha..ammar smpai skang menggigit lagik..aku la yg jd mangsa..ayh die xnk die geget plak..abes lebam2 mcm kene dera..huhu

Sharidawati Shahrudin said...

cuba you try belikan dia berus gigi yg utk baby tu...kadang2 gusi dia gatal nak menggigit. tapi u kene monitor dia lah tau .. try ok...

Myra Jay said...

Comel je senyum nampak gigi ha ;)

LYAfrina said...

ooo..delisha suka gigit2 manja yer??

Eliss Mie said...

dia gatal gusi tu..belikan teether utk dia, biar dia geget puas2 , tak pun biskut yang baby keras tu..hahahah

Munnafendy said...

aduhai...ada smpai bdarah tak? adui ngilunyeeeeeeeee

Fieza79 said...

huhh..sgt takut sama itu gigi...mcm mana la gaya nya kalo firas dh ber gigi nnti..auww...sakit n****n..opsst!

::NureeN:: said...

dah berubah muka delisha.. tgh gian nk gigit org yerr.. tgu nanti aunty pon nk gigit delisha hehehe

Atia Adina said...

amboi...baru 4 batang dah macam tu....kalo lagi banyak....huh.....jaga-jaga

zh-ena said...

dah ada 4 batang gigi :D

Aishah Jahirah said...

gigi rabbit...comel je...hehee...xtahu le pulak petua..;p

Izan Ishak said...

dia tgh test power gigi dia nampaknya tu... petua? cam takde lah plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...