Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 8, 2012

...Kebolehan Di Hari Lahir Nya...

Salam di petang selasa..
Hari ini agak kelam kabut sket..
maklumlah semalamkan MC..
sekarang dh okeh sket..

Petang nih nak share kebolehan delisha di kala usianye genap setahun..


Haaaahhh.. ni lah kebolehan yang dia dapat di hari lahirnye..
panjat tangga!!
dari bawah sampai tingkat atas.. dalam 15 anak tangga jugak lah..
dah satu hal plak mama nye nak ngekor belakang dia..
adehaiii..


bila mamanye cakap No! No! No!
dia geleng2kan kepala dia..
tapi kaki dia laju memanjat anak tangga..
rasa geram tok sah cakap lah...
Rasa nak jek gigit2 kaki kecik dia tuh..


Muka puas ati dapat panjat tangga sampai atas..
dan buat mamanye bersenam.. naik tangga turun tangga..
sabor jek laaa..

masuk rumah baru nanti mama akan pasangkan pagar..
biar kamu putih mata jek tengok pagar tuh..
Geram mama.. geget baru tau!

sekian.. kebolehan terbaru delisha..

p/s: korang ade tips x untuk anak2 yg suka panjat tangga neh??

14 comments:

SYANI said...

Berani dia panjat tangga yang berlubang2 camtu ek...

maszmadi said...

iskisk, biar je dia panjat tangga tu, biar dia teroka dunia baru dia.. tapi jgn sekali2 tinggal tau kak ra, takut dpt musibah plak..

erm, bagi la menan yang dia suka kat bawah, tu biar dia ralit main ngan menan tu.. so xder la dia panjat tangga tu kan.. hehe sekadar idea

Sidratul Muntaha said...

sama2 panjat bagi pecah lemak!
ahahaha
ko jgn tak thu nafira
adik bradik tu klu naik turun tangga mmg jemaah sama2
nak2 ari2 mmg naik tangga turun tangga rumah nak ke sekolah

inazamri said...

mesti dia rasa bangga coz berjaya sampai ke atas...rasa puas hati gitu heheh

TeacherAzimah said...

eh takpe jgn halang kebolehan baru dia ni. just make sure kena pantau sentiasa supaya x jatuh. ingat, SENTIASA! :D

LYAfrina said...

wah...kemain lg delisha..dah tunjuk action tu.. apa2 pon tahniah..lps ni..lg byk pncapaiannya

Izan Ishak said...

amboi delisha...kemain laju aje ye panjat tangga tu. anak kecik nak naik akal macam tulah kan. suka tgk si kenit comel ni. geram!!!!

izan dulu masa bersalinkan si kembar dok umah ada tangga. tapi masa 3 bulan dah pindah umah takde tangga. so takde experience bab2 anak2 panjat tangga ni... mmg wajib pasang pagarlah kat umah baru nnti ye...

mamalieyna said...

tips eh?..haa..jgn kasi ada tangga kt rumah, sure anak tak manjat..hee~ ngee~

syabas delisha..perkembangan yg bagus..budak bijak..happy besday yaang~

mamalieyna said...

tips eh?..haa..jgn kasi ada tangga kt rumah, sure anak tak manjat..hee~ ngee~

syabas delisha..perkembangan yg bagus..budak bijak..happy besday yaang~

..::..aRe-Na..::.. said...

syabas delisha cayunkk..
pkembangan yg bagus..berani..
tapi nti wajib pasang pagar dh masuk
umah baru kan..demi keselamatan delisha....

wahida said...

amboi, rasa nak babap je bontot delisha tu...hehe...geram je tgk...


hepi belated beday sayang...semoga jadi anak yg solehah ye...amin...

Nens Collection said...

AYAH TEH 7HB 5..DELISHA 6HB 5..HEHE..HEPI BESDAY DELISHA MUCUK2..HEHE
MMG KENA PASANG PAGAR BARU SELAMAT!..KALO X NNT ASIK DUK TANGGAN JELA JAWABNYE..HOHO

ct rahani said...

delisha nak suh mamanya senam tuh.. ekekeke..

anak2 sy pun sama zura.. walaupun lam rumah x der tangga, tp klu terlepas ke luar memang tangga dulu yg dicarinya.. adeh la..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bahaya tangga camtu, kena letak kayu tutup lubang tu.. takut dia jatuh pulak kalau kita terlepas pandang (^___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...