Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 3, 2012

....Tambah Koleksi Lagiiii!! Yehaaaa!!!....

Salam Hari Khamis semua..
Sihat ke korang hari nih.. ai nih asik bersin jek dari tadi..
harap2 jangan lah kena selsema lagi..
huhuhuhu..

Hari nih ai nak buat N3 menunjuk-nunjuk..
tunjuk ape lagi.. tunjuk koleksi ler..
Koleksi FM yang bisa membuat pengumpul2 tegar FM X senang duduk gittu..
kikikiki

Okeh.. kita mulakan dengan koleksi dalam negara dulu..
penambahan 3 koleksi FM..
Jeles x? jeles x???

jommm kita zoom satu2 fm ituuuu...


FM dari Pangkor.. Cute kan!!!!
Ole2 dari Cik Ya.. My Sis In Law..
thanks Cik Ya..


FM Cameron Highland..
OOhhhhh.. Tempat Idaman hati nie.. teringin sangat nak pergi CH..
Ramai kawan2 Blogger dah sampai ke CH kan! Kan!

Lagiiiii..


FM Melaka..lalalalaalala..
Dulu pernah pergi sekali Ke Melaka nih..
tapi zaman2 sekolah dulu.. giler lama dah..
bila tengok N3 kawan2 yang bercuti Ke Melaka.. teringin nak pergi..
sebab dah banyak perubahan kat Melaka..

okehhh... habes dh koleksi baru FM dalam negara.. Sekarang nak tunjuk-tunjuk koleksi dari Luar Negara plak.. kekekeke... bukan selalu dapat tambah Koleksi dari luar negara neh!! kadang2 jek dapat FM dari luar negara..


T.A.I.W.A.N
Wewwww... Syokkknye!!!
Terima Kasih To Sallie.. My kelik.. 
sebab tau2 jek ai suka kumpul FM nih..

Kelik ai tuh dapat tau ai suka kumpul FM bila ai dapat FM dari Pulau Redang Tempoh Hari..
Dia Tanyai ai suka FM ke.. 
bila dia balik dari Taiwan hari tu.. tengok2 dapat Ole2 FM..
sonok habes.. hahahahaha..

Terima kasih kepada penyumbang2 FM ai..
Jasamu akan di kenang sampai bila2..
hihihihi..

sekian..N3 tunjuk2..keh keh keh

p/s: Siapa lagi nak SUMBANG FM kepada ai.. jangan segan silu k~ muahahahahaha

21 comments:

Salmiza said...

apa kt sis buat GA fm lg...huhu mana la tau luck sy plk...:-)

Fieza79 said...

pegumpul tegar FM jgk ni..pantang pi mana2 pasti FM yg di cari dlu...

Mummy Chubby said...

Mummy pun pengumpul FM gak.tapi tak byk sgt laaa...

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

yang taiwan tu cantik!

:)

LYAfrina said...

COMEL.. LYA PON LENI BRAHI KUMPUL FM NI..BARU NI DPT 2 FM DR SARAWAK..BLOGGER LILY BAGI

Atia Adina said...

fuyooo...mesti penuh fridge ngan FM2 ni

Aine Ainun said...

wah....jeles jeles...

hehe, fm ikan pangkor tu same ngan saya punye...


ade rezeki nanti sy bg FM, insyaallah=))

Nens Collection said...

WOOO...BANYAK2..HEHE
NNT DOK JUPE CARI PINTU PETI KEKGI BANYAK SGT fm..HEHE

apak cikidong said...

dah hari khamis rupanya :D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel la fm taiwan tu.. =)

Daddy Ziyyad said...

Saya ada FM lebih..masa saya ke Perth tahun lepas...nak? email kat saya address rumah...

drfaizie@yahoo.com.au

Kancilbiru said...

ish ish...banyak betoi FM dia...jeles ai..

Munnafendy said...

ambooiiiiii kemain hepi kak zura dpt fm!

Myra Jay said...

Bestnyer dapat FM..
Cantik semua especially FM Taiwan tu :)

Eliss Mie said...

ai baru dpt fm dr pulau redang dan tioman you know.dan satu lagi sarawak punya otw..hahahaha

TeacherAzimah said...

eh sy pun suka kumpul FM penuh dah kat peti ais hihi

Masya said...

banyaknya.....

ct rahani said...

Byknya.. Sy pun dh suka kumpul fm.. Tp selalu jdk mainan anak2.. Skrg nk cuba kumpul balik.. Ada la 4 ketul kt peti ais tu.. 3 ketul lg lekat kt pc ofis.. Bg berseri sket pc tu.. Hehe..

ct rahani said...
This comment has been removed by the author.
ct rahani said...
This comment has been removed by the author.
ct rahani said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...