Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 14, 2012

... Terima Kasih Atas Nasihat dan Pendapat Dari Semua...

Salam Hari isnin semua~
Boleh kata hari untung nasib ai jugak hari nih..

Terima Kasih atas semua Nasihat dan pendapat dari kawan2 semua..
ai amat2 hargainye..
setelah berbincang dengan hubby pasal nih..
My hubby memang izinkan ai berhenti keje dan uruskan anak2..
sementara ai carik keje lain..

dan hari ini hari penentuan untung nasib ai..
bila ai cakap nak resign kat My bigboss..
dia tak nak terima surat perletakkan jawatan ai..huhuhu

Oleh kerana ai dah jangka bende ini akan terjadik..
makanye ai letak 2 syarat sekiranya My boss tak nak terima perletakkan jawatan ai nih..
setelah berbincang dan Nego2 ai punye 2 syarat itu..
makanye.. tak jadik berhenti..
dan surat perletakkan jawatan di pulangkan balik pada ai..

Mungkin Allah dah tentukan inilah yang terbaik buat ai..
Alhamdulillah.. 2 syarat ai telah di terima oleh my bigboss.. 
dan ai akan terus berkhidmat di sini.. selagi di perlukan dan dihargai..

ade jugak hikmah di sebalik tindakan nekad ai nih..
sekurang2nye ai rasa diri ini jugak penting di kampeni ini..
mau tidaknye.. kalo ai tak nak sign cheque kampeni makanye cheque itu tak bernilai..
Moga lepas ini kehadiran ai terus di hargai..

sekian..

P/S: Ohhh dunia.. semuanye memerlukan DUIT!!

17 comments:

Kancilbiru said...

Allah knows what best for us.. :)

ct rahani said...

gud luck zura.. ader hikmahnya kan.. :)

Nens Collection said...

owwhhh...apakah 2 syarat itu...??

Myra Jay said...

Wowww!!! Zura sign cheque company ye, kira kategori bosses la ni :)

Takpe insyaAllah ada hikmah semua ni ;)

diana said...

tolong sign cheque untuk saya jugak..:P

faiz fakhirin said...

Setiap tindakan kita, mesti ada baik and buruknya..yang penting, kita tidak berputus asa.

Atia said...

bagus ra....tahniah...berani bertindak....mesti bos naikkan gaji ni....?tu yang tak jadi benti....betul x?

Eliss Mie said...

apakah syarat itu yer ? naik gaji dan claim OT kah? hehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

tahniah !!!! such a strong lady to issue a resign letter...

and tahniah !!!! you deserve to be well paid !!!!

:)

LYAfrina said...

lya byk ttingal citer,, ye la..last week blog lya wk hal..kna remove...

apa2 pon..alhamdulillah... dh jumpa jawapannya.. n y pastinya setiap y blaku mmg ada hikmahnya...

Salmiza said...

wahhh..apakah 2 syarat itu??..

Liza Razak said...

semua yang berlaku pasti ada hikmahnya :)

Marya Yusof said...

As salam Zura,

I'm happy for u! Yeay!!! Syukur2... Allah Maha Mendengar bisikan hati hambaNya... Seperti jugak yg lelain teringin nak tau 2 syarat tu...hehehe... Take care dear...

Semuanya mmg memerlukan duit tp duit juga tdk dpt mengganti semua benda... Jadi, biarkan shj duit mengejar kita :)))

Izan Ishak said...

alhamdulillah... akhirnya keputusan yg terbaik dpt dicapai. izan tumpang gembira dgn berita ni...

oya said...

wah org penting..i'm happy for u..mungkin ini lah yang terbaik kan

wahida said...

tak kira apa pun keputusan ko, aku tetap sokong ko dari belakang....

bagus jugak ko buat tindakan nekad mcm tu..kalau tak, bos buat tak heran pun kan...adoi la...

Fieza79 said...

mngkin itu yg terbaik Allah dh tentu kan...

nmpk zura sgt diperlu kan di kompeni tu kan...mesti naik gaji ni kan hehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...