Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 8, 2012

...Birthday Girl Dengan Kek Nye...

Salam Hari Selasa..
Semalam ai MC.. Selsema + Sakit kepala..
berdenyut2 jek kepala semalam..
Hari nih pon badan masih lagi lemau..
kepala pon masih lagi sakit.. tapi tetap kena datang kerja..
huhuhuhu..

Okeh laaa..
Seperti yang sedia tahu..
Ahas lepas birthday My Delisha..
Terima kasih atas semua ucapan dan doa..
ai aminnn kan semua doa2 korang..
thanks semua..


Ahad lepas kami beli kek jek..
pastu gi celebrate kat rumah adik ipar kat Klang..
saje nak meriahkan jer.. 
budak2 kan suka makan kek..


Orang yang lagi sonok tengok kek nih adalah My Anis..
dia tu.. semua bende nak yang angry bird..
kadang2 tuh rasa nak jek bertukar jadik angry mama..
muehehehe


okeh.. kita posing dulu..
cer tengok muka Delisha tuh.. 
muka tak puas ati tengok kek tuh..


okeh.. dia dah mula dah.. 
mau carik gaduk sama itu kek..
mamanye cuba utk selamatkan kek itu dari di serang bertubi2..


Malangnye.. kaki Delisha berjaya jugak cecah kek itu..
abes berlopong2 kaki dia kena krim kek tuh..
Aduhaiiii.. Delisha.. Sabor jeklaaaa...

maaf ler gambar bergegar2.. maklumlah.. snap gambar sambil berperang dengan Delisha..
mana nak jerit lagi.. nak snap lagiii..
sudahnye.. ini jek lah yang ade... redho jek laaa...
muahahahaha

sekian.. n3 pasal Birthday Girl...

14 comments:

ct rahani said...

cantik kek angry bird tuh.. x sabo2 ye delisha nak makan kek.. smpai kaki2 pun makan kek sekali.. ekekeke..

Salmiza said...

hihi bile dgn kids x blh nk melaram lebey sket...abis la kek tu...

Myra Jay said...

Cantik kek Angry Bird tu..

Delisha geram dengan Angry Bird kot tu yg smpai letak kaki ha ;)

Kancilbiru said...

cantiknya kek....kb yang tengok pun geram hehehe

Atia Adina said...

amboi....ganas anak dara sorang ni

SYANI said...

Kalau Adib nampak ni sure dia pun nak kek angry bird untuk birthday dia nanti.

Masya said...

happy belated bestday....

hihihihi.. budak tomey ni dah besar yer.... semoga menjadi anak yg soleh dan kebangaan ibu dan ayah...

ainnoraini said...

hepy besday....
cantik kek tu..mesti sedapkann...

Munnafendy said...

kalau sy pun geram kak zura..kemain bkilat lg angry bird tu!

sue zainun said...

happy belated besday Delisha..sorilah lambat wish..dah lama auntie xjenguk Delisha kat sini..

Fieza79 said...

waa kek angry bird...kejap je delisha dh pun smbut 1st besday...hepy besday suweett!

LYAfrina said...

comelnyer kek dia..angry bird lagi

Izan Ishak said...

cantiklah kek angry bird delisha... auntie plak yg terliur....

..::..aRe-Na..::.. said...

epy besday delisha..lewat plak ucap..hehehe..smg mjadi anak yg terbaekk buat ibu dan ayah yer...
apapun kek tuh sgt comei..cam delisha jgk comei hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...