Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 19, 2012

...Apa Boleh Buat?? Layankan Ajer lah...

Salam Hari Jumaat Yang Penuh Keberkatan..
moga kita semua mendapat keberkatannya.. Amin~

Semalam 1 hari BZ..
big bozz pon tak berani nak tegur ai..hahahaha..
gara2 nak renew lesen Petronas..

Alhamdulillah.. berkat belajar guna guide yang di sediakan.. 
sistem tersebut dah semakin dalam genggaman..
tinggal key in data dan submit jer..

okeh.. berbalik pada tajuk..
kisah MAM kecik kat rumah..
gambar nih sebelom Delisha demam..sekarang demam dia dah makin ok..
masa demam haritu.. ai ade nampak 2 gigi atas dia nak keluar..
mungkin sebab itu dia demam..

okeh.. jom layan pic MAM kecik melasak di rumah~

hah!! amacam?? ganaz tak menan MAM kecik neh!!
abes kerusi mamanye di terbalikkan.. aduhaiii..
dah puas dia kacau kakak dia buat keje skolah.. dia kerjakan kerusi mama dia plak..

nak marah kan tak boleh buat keje plak mamanye..
mama bersilat kat dapur.. dia bersilat kat depan..
time nih plak papa dia kena OT..

so, mamanye biarkan ajer laaaaa...
sabar banyak2.. 

sekian.. kisah MAM kecik..

P/s: anak korang main menan pelik2 jugak??


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Nens Collection said...

ammar dr dulu smpai skang suka memanjat..nk suh diam time masak..wat masuk bilik air..haha..syokk la die

SYANI said...

Anak saya pun suka gak main kerusi. SSelalu sangat terkena dinding lak tu samai terkopek2 cat..

inazamri said...

samalah keaadaannya masa anak2 akak kecik dulu.mesti ada je kerusi terbalik yg dijadikan keta sorong

- G C - said...

emran pun sama, suka tolak kerusi meja makan, risau kadang2 kerusi tu terbalik. takut jatuh atas kepala kang..

Aishah Jahirah said...

la kerusi tu dia jadikan mainan..ish2 delisha...xpe la asal jangan dia tercedera je kan....

zh-ena said...

sama jea..kuat melasak gak
kalau sofa tu habis dipanjatnya
klu jatuh menangis skejap pastu buat lagi
mmg tak serik

Qaseh Suhaida said...

ooo...demam tumbuh gigi rupanya....

hu huu ganas jugak MAM kecik ni...jgn patah sudah la kerusi tu...

Qaseh Suhaida said...

ooo demam tumbuh gigi yee..

ganas jugak MAM kecik ni..

maszmadi said...

kak ra, belikan delisha troli menan tu la, xderlah dia tolak krusi tu... hehe

mamalieyna said...

hahaha.. comel jer.. sama je peel bebudak ni, menan sndiri bukan nk main sgt..huu~

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Samalah dgn Iman, dah macam tongkang pecah dah umah ni Zura...hiks... tp arini die demam monyok je...elok die aktif buat sepah dr dia & tak aktif kan :(

Atia Adina said...

budak2 macam tu lah kan ra.....kak ad pun sama....time nak buat keje....kak ad relakan jer bebudak tu mengaruk...janji tak kaco kak ad

Sharidawati Shahrudin said...

hahahaha... ganas jugak tu...aduyaiii hehe

..::..aRe-Na..::.. said...

hahaha,kemain delisha cayunk ehh..mama btukang kat dpur,dia btukang kat depan hahaha,cam2 lah zurakn..klu nk wat keje tanpa gangguan,biarkan jelah deorang buat sesuka ati tuh dlu hehehehe..(mama dia rajin ngemas,x pe)hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...