Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 1, 2012

...Ole-Ole Dari Jauh | Thanks Marya...

Salam Hari Isnin..
Hari yang BZ sokmo..
campur plak ngan mode Monday Blues~kekekeke..
Sudahnye.. tengah hari baru nak update blog..kekeke

Sebagai N3 untuk panaskan enjin di hari isnin..
ai nak wat n3 yang bisa menaikkan semangat ai..hehehe

minggu lepas.. ai dapat 1 sampul surat..
memula ingat sampul kad kawen.. sebab kadang2 bila kami takde kat rumah.. 
orang yang datang untuk jemput ke kenduri kawen, dorang letak kad jemputan tu dalam pos box jer..

tapi pelik jugak.. nape ade cop setem.. tapi setemnye tak de!
bila tengok betol2..
SEKALI!!! Cop setem dari PERU!!
yeaahhhhh!!!! dah sampai!!!! yahuuuuu!!! Best!!
okeh! ai menggelupor kejap kat pos box tuh!

sebenarnye, ini surat yang ai tunggu-tunggu~ 
surat dari teman Blogger.. Marya..
Marya 1 famili sekarang bermastautin kat PERU..
kiranye Ole2 dari PERU lah nih..

Isi dalam sampul surat ituu~
best!! best!!

zoom sikit!

2 FM dari Marya..

Zoom lagi dekat!! hehehe

Sangat2lah unik kan~
kata Marya lam surat dia.. FM nih namanye 
"Gossip Girls & Nazca Lines"
keh keh keh.. okeh!! ai memang suka bergosip~ muahahha

Yang nih plak.. Marya cakap..
Gossip Girl yang bergossip sorang2.. hahahaha.. 
comelkan!!

Terima Kasih yang tak terhingga buat Marya sebab sudi bagi ole2 nih..
suka sangat2 ngan ole2 dari Marya nih..

moga suatu hari nanti kita leh jumpa kat alam nyata plak k~
insyaAllah..

sekian.. n3 Ole2 dari PERU..



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

ct rahani said...

wah bestnya.. ole2 dr jauh tu.. bertambah koleksi zura.. lama dh x bw kt blog marya nih.. huhu..

Atia Adina said...

wow....juahnya.....bertambah2 lah koleksinya eh

Norzie hany said...

Wahhh bestnya dapat fm dari Peru.

Nens Collection said...

WAHHH..BESTNYER..KAKA MARYA CAKAP MAHAL GILER KALO NK POS BRG DR SANA KE MALAYSIA..BEST2!..SUKERRR!!!

Papa Mifz said...

wow wee jauh mari tuh..from Peru tuh..susah mau dapat tuh...best2...;)

Eliss Mie said...

jeleznya.. nak jugak :p hahahaha

Zarena Heeney said...

bertambah koleksi peribadi yea :D

TeacherAzimah said...

Wahhhh bertuahnya zura selalu dpt hadiah hehe... Alamak baru teringat fm nak bg kat zura pun x berpos lg uiks malu tutup muka!

eB said...

nk nanges sbb jeles. ha3 ;p

inazamri said...

nasib akak tak jeles ~huwaaaaaaa!!!!! jeles gak terselit sikit ni huhuhu

Daddy Ziyyad said...

Best!
Marya dah glamour..masuk TV3 dah..hihihihi

aNiS tHe BumbleBee said...

wah..bestnyaa..tak sia2 blogging.boleh kenal dgn kawan2 dari tempat lain jugak.dpt ilmu,ole2 pun dapat.weee!

LYAfrina said...

wah .. bestnyer dapat something dari peru lagi..

Izan Ishak said...

syoknya dpt hadiah dari marya yg makin glemer tu.. sangat jauh ole2 ni datang ye! unik dua2 FM tu~

mamalieyna said...

waah dr jauh tu..bestnye... ^_^

Aishah Jahirah said...

dari jauh tu...bertmbh le koleksi fm sedia ada...;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

vavava.. dpt brg oversea lagik!!
bestttt woo, jeles ni.. heheheh
alhmadulillah, rezeki kan..
bak kata org, rezeki jgn ditolak..
musuh jgn dicari.. =)

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Alhamdullillah sudah sampai & buktinya siap buat entry khas lagi...weeee~

Kelakar pula baca komen2 kat atas tu... kalau boleh nak bg semua tp tahu jelah keterbatasan yg melampau ni...hiks... tak mampu ahkak! :))

Insya'ALLAH nnt pjg umur murah rezeki kita jumpa satu hari nnt ye... doa2 selalu... happy bila tgk semua happy :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

puan eeiyss dah datang menjenguk dan akan berada di blog ini buat beberapa minit (^____^) ubat rindu nak komen

wah besnyer dapat ole2 peru (^___^)

Masya said...

cantikk.....

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat FM dari jauh :)
Cantik FM tuh

Zura said...

jauhnye hadiah tue terbang ke sini..

Sharidawati Shahrudin said...

pakej percutian ke peru mau RM17-18 ribu utk seorang tau... huhuhu anyway tahniah sbb dpt gift yg cantik :)

..::..aRe-Na..::.. said...

perghhh,untung sguh aihh puan zura kita ni..ada sj ekk dpt habuan hehehe..alhamdulillah kan rezeki...
cantek2 sumenya tuh..btmbhlah koleksi yg ada yek heheheeeeee......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...