Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 17, 2012

...WW | Sedang Berferang!...

Salam Hari Rabu..
Jom Layan Gambar.. 

Tengah berferang dengan sistem baru petronas.

Bikin Fenen saja!

Lagi Fenen bila big boss tak paham yang ai ngah fahami sistem baru nih!

rasa nak ajak big boss gadoh jer!
muahahahaha..

wish me luck k!
moga ai boleh siapkan cepat2 proses renew lesen nih!

sekian..WW 

p/s: ade sesapa leh tolong ai guna sistem nih tak??

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

Dulu pernah buat..tapi dulu laa kann...

skang sistem baru,ai tatawuu...ekekke!

maszmadi said...

untuk ape tu kak ra?.. huhu maap lah ambe dok tahu...

eB said...

utk aper yer sistem tuh? hu3
gd luck dear :)

Nafira usof said...

Anis.. tu laaa.. masa renew lesen tahun 2010 guna sistem lama lagi.. tetiba tahun nih dapat tau petronas guna sistem baru.. satu hal plak nak fahamkan balik sistem dia tuh..

Nafira usof said...

Masz..
untuk renew lesen kampeni dengan petronas.. kampani akak berdaftar sebagai kontraktor dengan petronas..

Nafira usof said...

eB..
untuk renew lesen kampeni zura dengan petronas~ thanks eB..:)

zh-ena said...

HEHEHHEHEHE lagi la taktahu apa2

Mummy Chubby said...

hahahaaa....mummy tak paham satu hapa pun & tak nak paham...bikin fenin!

Neway Good Luck utk mama zura.chaiyok!

Izan Ishak said...

gud luck utk zura...hrp2 cepat ilang fening tu...

izan ni lagilah tak tau...huhu...

Daddy Ziyyad said...

saya mmg tak tahu, sebab tak pernah tahu benda ni..hehehehe

Masya said...

tak dapat nak tolong.. saya pun xtau...

Erly Ramli a.k.a Zette said...

petronas ada email suh gi training untuk sistem ni, ader gi tak?

Fieza79 said...

yg menengok ni lg fenin..xtau..xdpt nk tlg..huu

Eliss Mie said...

tadak manual ker? baca manual :p

Myra Jay said...

Myra dari dulu lagi memang fening dengan web diorang ni :D

Aishah Jahirah said...

surrender...xtahu menahu...hehee
p/s:nak snrai pusat perubatan islam blh godek sini---> http://arisyahjahirah.blogspot.com/2012/05/senarai-pusat-rawatan-islam.html

Nens Collection said...

semalam cuti sekerat hari layan movie..haha..

emm..aku pon buta it..kalo dpt mende baru gini..mau 2 3 hari ngadap..

wahida said...

ingatkan apa la yg ko tgh berperang nok...

menatang apa ni weh...

nn lylyn said...

tidak ketahuan la kak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...