Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 10, 2012

... WW | Alhamdulillah, Syukur Dengan Rezeki Allah | Senarai Panel Hospital...

Salam Hari Rabu..
dah lama tak joint WW..
so, mari lah kita ber-WW.
ayat apekah yang ai gunakan itu.. belasah jer lah!

Medical Card.. ai punye~

dan.. hari ini ai dapat senarai hospital panel.

Senarai Hospital Panel seluruh Malaysia..

Selangor punya hospital panel..
Alhamdulillah.. ade yang terdekat dengan rumah ai.

Kuala Lumpur.. sebagai rujukan.

kat Terengganu ade satu sahaja..
tak pe.. yang penting ade~

Terima kasih yang tak terhingga buat My boss & Kampeni..
sebab sudi jaga kebajikan semua pekerjanye..

sekian.. WW di hari Rabu..

Kampeni korang ade sediakan insurance untuk staff???


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

TeacherAzimah said...

bestnya ada hospital panel kan...family pun blh tumpang sekali kebaikannya :D

Nens Collection said...

wahh..best2..specialist tu..kt kuantan xde..dekat jgak tu..

tenet slow giler, aku nk bukak 1 1 blog pon berejam..buak la tu..huhu

Saya Disini said...

adaa

Atia Adina said...

alhamdulillah UiTM ada klinik panel.....best lah.....gi klink tak yah bayar

TeacherAzimah said...

zura...klu malas nak email, whatsapp sy ya: 013-3854774 :D

Myra Jay said...

Best kan kalau kampeni ambik berat :)

Kilang Myra pun sama gak, macam tahun lepas myra ada buat endorscope cyst kat panel (private spital) bil cecah 8,k mujur insurans kilang cover semua, siap dapat lagi duit sikit :) Alhamdulillah rezeki :D

Anamarza Sue said...

bagus la company bagi beenfits camtu kan,

Eliss Mie said...

uitm pun ada jugak klinik swasta sebagai panel. syukur. demc x der eh?ING pun tak ( hubby kak eliss) tapi seb baik uitm panel dengan demc tapi demc utk pakar ofiz hubby cover.

maszmadi said...

untung keje kampeni yang sediakan insuran utk pekerja kan... persediaan di masa susah nanti...

kampeni masz x sedia, kena ambik sendiri..

Mummy Chubby said...

Alhamdulillah...senang kan de medical card. lagi la yg leh cover satu family.medical opis Mummy cover skali utk bersalin.he he he...

Aishah Jahirah said...

senang kalau yg panel dia ada kat mana2 je...blk kg demam pn leh guna...xsemua company sedia insurans utk staf rasanya..

ct rahani said...

bagus la byk panel.. senangkan.. sy pun company ader provide medical acrd nih tp cover utk diri sndiri saja.. huhu..

eB said...

rezeki tuh. best ar co zura... mcm2 dpt tau :)

Salmiza said...

byknya...best la...blh buat pilihan...

mamalieyna said...

Alhamdulillah.. baru rasa dilindungi gitu kan..hee~

..::..aRe-Na..::.. said...

waaa..untung la zura,senang kan ada panel kat mna2 jek...dlu masa ana kje ada jgk,tp skrg dh x kje..jadiknya sdn bhd jelah heheheee.....klu ada cam gini bru lah semangat nk bekerja kan zura hehheeeeeee....rindulah x mjenguk sini...memula jenguk mesti kesini dlu heheheeeeee.....

wahida said...

Alhamdulillah...inilah salah satu benefit yg kita nak sebagai pekerja kan...

Izan Ishak said...

syukur alhamdulillah...

kami pun ada. kompeni hubby lah yg cover kami satu famili. bby je yg blm register ni.

Sharidawati Shahrudin said...

alhamdulillah :) good for u

co tmpt sha keje ada gak provided staff tu hospitalized

co enchek hubby ada cover medication n hospitalize utk dia, sha dan damia ..alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...