Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 2, 2012

...Mood Keje Hilang!!...

Salam Hari selasa.

Hari ini Mood keje hilang!!
sebab pen kesayangan hilang!
geram neh!!

pinjam gambar en google..

asal pen tu serasi jer ngan tangan ai neh..
mesti hilang~ 
satu opis dah carik neh.. tak jumpa2 jugak..
okeh!! kalo x jumpe~ hari nih ai cuti buat keje tulis2.. keje taip2 dan print2 jek..
tapi sign cheque tetap kena.. kang big boss tarik telinga plak!
nasib baik pen untuk sign cheque x hilang~

haih~ pen hilang pon nak EMO!!
dah! dah! buat keje pn Azura!!

okey! okey!

sekian.. entry membebel di pagi selasa.


p/s: Korang cam ai jugak ke?? ade pen kesayangan??


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

ct cheery said...

ada,cheery siap tulis nama lagi.hilang jer,cepat2x g skodeng dept lain,mana tahu diowang amik..hehe

Nens Collection said...

mesti ade...aku siap2 tulis lagik..nini punyer..dilarang pinjam atau curik..best x?..haha..kdg2 ilang jgak..tp aku la yg buat ilang..pastu jumpa balik..keke

Cho Zila said...

ikat pentu.. ha.. ha... tapi memangpun kalau pentu serasi ngan kita baruler keje jalan lajujer...

LYAfrina said...

ni mesti pen febret..lya siap lekap nama kat setiap pen lya..tp tu pom hilang gak..

Mummy Chubby said...

pen hilang pun emo...hahahaaa...over ok. stationery mummy mmg siap label.sblm blk siap simpan dlm kabinet.kunci tros.huhuhuu

Eliss Mie said...

meh amik pen kak eliss :p sebakul ada.hehehehe

Mrs. Norrie said...

pen saya selalu pesakit ambik bawak balik umah....tension kekadang ...bila dah sedap2 pakai, hilang

Myra Jay said...

Zura - sign cheque atas nama Myra 1..hehee :)

Pen kalau dah serasi dengan kita memang best kan, rasa macam laju je bila buat keje, tp bila hilang terus hilang mood ;D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kena ikat kat meja la pasni..
heheh
sy kat opis salu ilang stapler,
pas kena ikat dh tak ilang.. hahahh

Aishah Jahirah said...

benda yg kita biasa guna dan rasa best,ilang mmg kacau la mood...

SYANI said...

Memang tension kalau benda yang jadi feveret kita asyik hilang je.. Selalu gak hilang pen dulu sampai dah tak larat nak beli..

Atia Adina said...

eh...pen hilang terus hilang mood eh...pas ni beli banyak2....hilang satu...guna yang lain

Zura said...

mmg betul pun...sbb dh serasi ngan kite...

* pasal says.com tue...kite just promote link kat wall fb je...then suruh org klik...itu je..

Sidratul Muntaha said...

aku pun nak moody jugak tpi karangnya
mesin kat lab aku tak jln la weih.
ehehehhehe

Sharidawati Shahrudin said...

kesiannya awak ..hmmmm next time kene letak sensor kat pen tu siapa yg angkat pen tu berbunyi siren..hehe

~aYu~ said...

salam kenal. ayu follow sini. oo.. xde mood sbb pen hilang yek.. huhu.. sy pun ada gak pen faveret tp kalau dah ilang ada je pen lain takpun rembat opismate lain puye. :)

maszmadi said...

haha, xder pen kesayangan coz sume pon pen opis punyerrrr

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nafiraa..walaupon k.atie buat kerja dr umah tp MMG ADA PEN KESYGAN!.sbbnya klu guna pen tu br sedap menulis.
Biasa klu k.atie beli pen...4 btg sekali,klu hilang,ada pen spare yg sama & sedap dipakai:D

..::..aRe-Na..::.. said...

hehehe..lawak la zura ni hahaha,tapi yer jgk kan...kkdg emo jgk sbb pen tuh dh kegemaran kita kan...x pe nti p kedai carik yg sebijik cam gitu..hahahaaaa....terus teringat zmn2 sekolah dulu...mesti ada pen kesayangan yg beh jek bila digunakan..:-)

eB said...

ader tp jarang guna sbb x lemar x scatch... syg sgt2 tau... :)

TeacherAzimah said...

kita pun lately ni selalu jer hilang mood keje wlupun pen tak hilang haha

Azera Aziz said...

Salam Nafira...

Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join segmen Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

wahida said...

jgn hilang mood nok....ko kan baru dpt henfon canggih bos bagi...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...