Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 9, 2012

...Yeaahhhh!! Tambah Lagi!! Tambah Lagi!!

Salam hari Selasa..
hari nih lambat bersiaran plak..
sibuk duk godek2 blog jugak.. tapi belakang tabir..
ai duk godek2 cam ner nak add Admin kat blog nih..
bukan add orang lain pon.. juz nak tambah admin pakai gmail address jer pon~
kekekeke..

tengah godek2 blog.. sekali surat sampai..
cek2 surat dulu..kot2 ade surat urgent..
SEKALI!!!!

yeaaaaaahhh!!!
Setem baru lagi!!!
tambah koleksi lagiii..
suka! suka! suka!!! 

Kali nih dapat setem gambar syiling 20sen plak..
rasa nak melompat keriangan jer bila tengok setem ni..
tak sangka.. jumpe setem syiling 20 sen plak kali nih..

Koleksi yang ade..
10sen, 20sen dan 50sen.
masih menanti setem syiling 5sen jer lagi..
untuk cukupkan koleksi setem syiling ai nih..

harap2 lepas nih dapat plak setem syiling 5 sen.. amin~

sekian.. n3 koleksi setem.

P/s: Cantek kan?? kan?



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

- GC - said...

lawanya setem

Nens Collection said...

WAHH..akhirnyer!..hehe
comel2! kan..
duit kertas xdok buat ke?

Eliss Mie said...

comel jugak tapi x jelez :p kalau fm, aku jelez.hahahaha

SYANI said...

Cantiknya setem2 tu...

Zura said...

ade setem baru meh...hehehe..xth pun...

Izan Ishak said...

siyes suka sgt tgk setem2 tu. unik2 semuanya.

Masya said...

awak selalu dapat setem pelik² ehhh.... seyes x pernah jumpe rupe gini...

maszmadi said...

sikit lagi nak complete koleksi tu yerk, tahniah..

erm kak ra dah guna google+ yerk, tapi kat situ x bleh nak pi blog akak lah, kena add maklumat kut... hehe

::NureeN:: said...

cantik la, x pernah tgk

Nafira usof said...

Tu laaaa... Masih duk godek2 lg nih.. Harap2 dapat lah link g+ tu dgn blog nih trus.. Nak kena godek2 lg lepas ni.. Hihihi

Nafira usof said...

Tu laaaa... Masih duk godek2 lg nih.. Harap2 dapat lah link g+ tu dgn blog nih trus.. Nak kena godek2 lg lepas ni.. Hihihi

Salmiza said...

kelllaaassss sis...best la slalu dpt setem br...

Daddy Ziyyad said...

cantik!

saya baru tau ada rupa rupanya setem tema duit syiling baru ni kan...

Sharidawati Shahrudin said...

bagus2...melentur buluh biarlah dari rebungnya ye dak?hehe

LYAfrina said...

zura kna cari album satu..ltk semua koleksi setem tu.. lya x pnh jumpa lg setem ni.. sb surat2 y smpai ofis pon jrg2 je belek.. hehe.. kbykan dpt..y dh d buka sampul.. kcuali y personal

mamalieyna said...

memang lawa... best pulak ada hobi camni kan.. ^_^

Mrs. Norrie said...

rasa cam dah lama tak tgk setem....

Myra Jay said...

Wahhh happy dapat tambah koleksi lagi ye :D

Aishah Jahirah said...

amboi bertambah lagi la koleksi dia...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...