Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 23, 2012

...AQIQAH | My Delisha...

Salam hari Selasa..

Minggu nih minggu yang sgt lah di nantikan~
kerja sampai hari Rabu sahaja.. 
Hari Khamis InsyaAllah dah bertolak balik terengganu..
untuk menyambut Hari Raya Korban.
Kali nih sambut Raya Korban kat rumah My Famili..
raya ke 2 plak kat rumah My Hubby's Famili..

image curik kat google..

dan raya ke 2 KAMI wat Aqiqah My Delisha.. amik sebahagian lembu..
last minit My hubby wat keputusan untuk wat aqiqah My Delisha nih.. 
setelah membuat pembentangan bajet.. akhirnye my hubby kata OK..
so ai ikut jer..

My Anak buah yang Hensom..
Raya pertama adik ai Nens buat aqiqah untuk anak teruna dia..
anak buah ai yang sorang tuh.. Ammar Haziq.. katanye buat sebahagian dulu..
next year baru buat lagi 1 bahagian.. anak lelaki kan 2 bahagian~
Dapat lah merasa daging Aqiqah di hari raya pertama.. best jugak kalo dapat bakar sate kan! kan!

untuk daging aqiqah Delisha..
kita tunggu nenek papa nak masak ape~
harap2 tak susahkan nenek papa lah nanti~ boleh makan masakan nenek yang papa selalu teringat tuh~ hehehehe

Dah settlekah Aqiqah delisha nih lega lah sikit, sebab dapat tunaikan tanggung jawab yang sgt di tuntut nih.. moga Delisha dan semua akan mendapat keberkatan Daging Aqiqah ini.. amin~

ade rezeki tahun depan ajak papa masuk korban plak.. InsyaAllah..
doakan KAMI di murahkan rezeki..amin~

sekian.. citer pasal Aqiqah..

p/s: korang ade buat aqiqah n korban ke raya haji nanti???

P/s: bape lama cuti raya korban korang?? 


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Insya'ALLAH, ALLAH murahkan rezeki Zura sekeluarga... Seronoknye nak raya! Kenapa kami tak rasa apa2 ek? huhuhuu

nn lylyn said...

slalu klo time rye korban mak sy wt sup..hmm xsabo rsenye nk blk kg ^^

ct cheery said...

UMM..buat cheery tingin nak balik raya kg jer..cuti 2 hari tapi xsure leh balik ke tak..aduyai!!!

Eliss Mie said...

anak buah kak eliss adik bongsu pun akikah gak raya ni. dah dekat 6 bulan baru dpt jumpa. kejam gila mak sedara.hahaha. ai cuti balik rabu hingga isnin...hahahaha

-gedek! said...

cuti? huh! tiada dalam kamus uncle... huhu

azi said...

Nafira...
kalau kat Trengganu, memang meriahkan raya korban....masakan pun sedap-sedap....

p/s.akak tak ambik cutipun, dah 3 hari cuti, cukuplah...lagipun bulan 11 dan 12 nanti, banyak cuti yg. akan perlukan..

ct rahani said...

slmt hari raya kurban utk zura sefamily.. sy tahun nih sambut umah mil jer.. :)

zh-ena said...

selamat hari raya korban
semoga perjalanan selamat pergi dan balik

Zura said...

selamat menyambut raya qurban..semoga sumenye berjalan lancar...

maszmadi said...

moga kita sama dimurahkan rezeki ye kak ra.. ameen

erm, x cuti pon tapi yang best family dari johor datang umah kami raya nanti... syiokkkkk hehe

eyndayusoff said...

Tahun ni aidil adha di rumahku syurgaku hehe... tak balik kampung... ada upacara korban di surau raya ke2 nanti...satu pengalaman raya yg berbeza...

Myra Jay said...

InsyaAllah aminnn..

Merasa juga makan daging Kekah ye..

Myra tahun ni plan nak buat korban, kongsi dengan sedara, tapi tak dapat...huhuu

..::..aRe-Na..::.. said...

salam aidiladha zura...ana doakn zura sefamily dimurahkan rezeki..amin:-)
doakn tuk ana sekali ehh hehhhe..ana blm pon lagik wat aqiqah tuk aidid...

geram nengok delisha ngan pokok pinang gah bdiri tuh keikeikeiii...
chomei aihhh:-)

aNiS tHe BumbleBee said...

najlaa dah buat aqiqah masa raya haji tahun lepas kt SL.hihi!

bestnya raya haji tahun ni...dpt makan best2.ktorg xbalik..huwaaaa!

perantauan semedanggg..walopon duduk kt msia dah.tihihi!

mamalieyna said...

laa Nens tu adik zura ke, ammar tu anak buah zura ler.. laa awat baru tau ni..hehe~

apapun selamat ber akekah.. eina dh selamat tengah tahun ari tu buat, tumpang kenduri adik kawen..^_^

Izan Ishak said...

kami ingat nak buat aqiqah bby zayyan raya haji ni, tapi tak jadi. maybe tunggu buat kenduri doa selamat kat umah ni plus aqiqah sekali kot... kalau ada rezki insyaAllah.

selamat beraqiqah ye delisha~

papa said...

yam yam yam
........

TeacherAzimah said...

nak balik ganu yer raya ni...
berhati2 di jalan raya ya zura
alhamdulillah...dpt akikah kan si kecik tu ya.
selamat hari raya!

wahida said...

semoga semuanya berjln dgn lancar...amin...

::NureeN:: said...

nureen pon ambik cuti esk hehehe.. blk mlm ni...
akikah ellesya dh wat masa raya haji 2 thn lepas, yg emir plak masa weedinga dik nureen bln 9 bebaru ni.. alhamdulillah 2 2 dah sattle

ibu arissa said...

<< SALAM AIDILADHA >>

Masya said...

alhamdulillah.. moga murah rezeki tahun dpn qorban pulak yer.. ke qiqah lgi.. kot² keluar adik delisha pulak hihihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...