Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 24, 2012

...Mode RAYA Sudah Mariiii...

Salam Hari Rabu..

mood hari ini sangat lah kelaut~
nak buat keje.. x de mood..
nak tulis n3.. x de mood..
haih~

tak sabar nak balik kampung dah nih..
hari nih mesti ramai yang dah start cuti kan~
syok lah pada yang dapat cuti awal..
ohh.. kawan2 kat negeri pahang semua dah start cuti sempena birthday Sultan Pahang.. syok lah korang.. hehehe

keje kat opis nih banyak sebenarnya..
ade yang nak cepat jugak.. tapiiii..
mood keje x mari nih!!!
yang mari mood nak balik raya jer.. hahahahaha

esok pagi ai dah gerak balik ganu..
maybe x sempat nak draf n3 untuk publish esok..
so, ai wish siap2 lah hari nih~ muehehe

Selamat menyambut Hari Raya Korban..
Buat semua teman2 blogger..

bagi yang pulang ke kampung halaman..Hati-hati di jalan raya..
semoga selamat tiba ke kampung halaman masing2..

bagi yang melakukan ibadat korban atau aqiqah..
semoga niat kita semua diterima olehNYA.. dan memberi keberkatan kepada semua..
InsyaALLAH..

Take care semua..
Jumpa lagi lepas cuti raya.. InsyaAllah

sekian.. n3 ucapan raya..

p/s: doakan perjalanan KAMI esok selamat k~ TQ..:)


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

ainnoraini said...

sama la dgn kakain mood kerja sudah kelautttt...

maszmadi said...

ooo patut arr neni x update blog, pahang cuti rupenyer... hehe

selamat hari raya kak ra, moag perjalanan n apa yang dirancang dipermudahkan yerk...

Eliss Mie said...

petang ni kak eliss balik kg..yahooooooo :p

Daddy Ziyyad said...

Selamat menyambut Hari Raya Haji..:)

ct cheery said...

entry sis buat cheery nak nagis..waaaa!!!!!windu kat mak!!!

pape pun hati-hati balik kg,moga cepat smpai..amin!

SYANI said...

Selamat menyambut hari raya Aidiladha & selamat menjalani ibadah qurban..

inazamri said...

esok dah ramai org mula cuti.akak beraya di rumah mertua kat Kedah.ptg esk baru balik coz akak amik cuti isnin.Selamat hari raya.

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya ye Zura..

Semoga selamat perjalanan pergi dan balik :D

Izan Ishak said...

wahhh... mesti badan je kat opis eh zura. hati dah sampai kg. kami balik esok ptg sbb hubby masih keje halfday esok. balik umah MIL ni dekat je... 1 jam dah sampai.

salam aidil adha ye zura... berhati2 bila memandu nnti~

- G C - said...

bestnya.. sy kerja macam biasa..

mama_saly said...

org ganu juga ke...
^_^
apapun,slmt bcuti...hati2 tau dlm pjalanan...moga slmt smpai destinasi..
slmt hari raya aidiladha..:)

zh-ena said...

selamat hari raya
berhati2 dlm perjalanan blk ke kg

wahida said...

salam aidiladha utk ko dan family...

nnt kim slm ngan nens yer...

LYAfrina said...

salam aidiladha zura..moga selamat smpai ke destinasi ye

eB said...

salam aidiladha :)
kami x der gambar rayer tau :)

ct rahani said...

masih cuti lg ke zura.. tc dear.. :)

Papa Mifz said...

masih bercuti ke tu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...