Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 28, 2012

...WALAWEHHH! Terasa Diri Ini Di Sayangi | Henpon FREE...

Salam Hari Jumaat semua~
waaahhh.. semua muka penuh ceriakan~
maklumlah.. esokkan dh start cuti..
malah hari ini pon dah ade yang berhujung minggu kan~

berbalik kepada tajuk yang best tuh~
membuatkan ai penuh ceria sekali.. hahahaha..

pada sesape yang dah lama baca blog ai mesti pernah terbaca n3 ai 
henpon tuh sebenarnya henpon FREE dari DIGI..
Kampeni ai ade 12 line DIGI under kampeni.. setiap 2 tahun sekali kampeni akan renew pakej Digi tuh.. dan setiap 2 tahun sekali jugak lah Kampeni akan dapat henpon Free dari DIGI..

nak di jadikan cerita.. tahun nih tahun untuk kampeni renew line DIGI tuh.. masa yang ai tunggu2 untuk mengepaw henpon FREE..muahahahaha..

Tadaaaaa... Henpon FREE tahun ini..

2 bijik Galaxy Y untuk pakej BIZ120
3 bijik Nokia Asha 300 untuk pakej BIZ80
dan 
7 bijik Nokia 110 untuk pakej BIZ50

Banyak kan! kan! kan!

maka nye ai pon sedaya upaya lah nak mengepaw henpon FREE nih..
setiap kali dapat henpon free digi nih.. ai selalu dapat henpon dari pakej termurah laaa..
ye lah kan~ ai kan pekerja biasa jer..

so tahun nih ai usha lah henpon Nokia 110 tuh untuk di paw..
TAPI!! bila ai tanya NG(big boss) ai nak henpon Nokia tuh..
dia diam ko!! kata OK tak.. kata x boleh pon tak!
uik!! NG nih tak mo bagi ai henpon FREE ke tahun nih.. uwaaaa
ai dah frust dah.. niat di hati nak merajuk dah.. tak mo sign cek sebab dia kedukut dengan ai.. sedih giler masa tuh..

esoknye bos kecik masuk bilik big boss hantar henpon Free yang dia mintak..
pastu ai dengar dorang borak pasal henpon free tuh.. tapi ai tak paham lah sebab dorang cakap mandrin ken!

lepas abes borak.. boss kecik cakap..
datang bilik dia amik henpon.. 
yahooooo!!!!! dapat henpon free jugak.. terus senyum sampai telinga..
tapi bukan dapat henpon Nokia 110 tu tau.. 
korang agak2 henpon mana ai dapat??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
teka dulu!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cepat teka!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Galaxy Y!!
terus ai rasa nak fengsan!! betol ke nih?? ai tanya bos kecik..
betol lah.. NG kan sayang u~ jawab boss kecik.
hahahahhahahaha.. terus ai rasa nak menggelupor kegembiraan..
TAK SANGKA okeh!!! sebab hari sebelom tuh ai mintak Nokia 110 dia buat derk jer..
rupernye dia nak bagi yang lagi baikkk.. hahahaha..
sayangggg NG! tetiba!! hahahahaha

Alhamdulillah~ ade jugak rezeki henpon baru tahun nih..
dapat plak henpon yang paling mahal.. happy sangat..
terasa diri ini dihargai dan di sayangi.. dah 5 tahun lebih dah keje ngan kampeni nih~
kira cam reward lah kan pada ai.

3 generasi Henpon Free dari DIGI.. 
yang oren dan itam tuh masih elok lagi.. yang hitam tuh ai hadiahkan kat My Hubby masa memula dapat dulu.. 
yang samsung nih ai pakai sendirik..hahaha.. 
so, henpon ai sekarang.. Galaxy S2 + Galaxy Y.. keh keh keh..

sekian.. n3 menunjuk2..

p/s: sesekali dapat reward..happy jer kan~


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

27 comments:

TeacherAzimah said...

wahhhhhhh murah rezeki zura tahniah ya :D

Aishah Jahirah said...

bertuahnya....dah la free samsung galaxy y pulak tu...hee mesti bos nak reward staf dia yg banyak berjasakan.

Kancilbiru said...

baik nyer bos...bertuah betul :)

Nens Collection said...

wahhh..nak catuuuu...hehe..best2!..dpt yg cikai pon xpe..janji pree..hehe

ct rahani said...

wah sonoknya.. rezeki jgn ditolakkan zura.. nti register instagram.. leh kiter jupe kt sinun pulak.. hahaha..

Myra Jay said...

Kampeni myra guna celcom, dapat enpon mahai semua bg big boss je, cheq tolong arrange habuk pun tadak ;)


Tahniah ye Zura dpat enpon free ;D

Elly & Emmy said...

waaa.. bes nyaa.. seronok bekerja kalu dpt bos yg tak kekut(kedekut pelat emmy)..

Mummy Chubby said...

wah!!! untong la awak...owh! jeles melanda diri nih.agaknye kalo de tab, mest awak dpt punye kan.huhuhuu...

Cho Zila said...

bestnyer.. rezekikan.. tak mudah gak orang nak bagi...
line digi baguih ler kalau opis akkakpun amek gitu... tapi masalahnyer digi kat opis akakni kat depan pintujer..masuk dalam dah takder....

maszmadi said...

alhamdulillah rezeki tu..... best la kalu dapat reward tu, kalu murah pon dah rasa gembira dah, inikan yang mahal... mood jeles nieh..... huhu

mamalieyna said...

waaa benda free mmg best, dpt yg mahai plak tu..mmg terasa dihargai.. hati berbunga riang la ni.. ^_^

eB said...

hp kiters eruper la nmpknyer. hik3.tahniah zura. tmpg hepi :)

sue zainun said...

weeee seronoknya..haha excited tau baca entry kali nih..hihihi..tahniah2..

Zarena Heeney said...

seronoknya...rasai diri betul2 dihargaikan

LiYa HaNiF :: said...

hehhe syioknya... ^_~

Atia Adina said...

bestnyer....bertuah badan

Eliss Mie said...

NG nak satu ! nak satu :( uwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaa...

eyndayusoff said...

Wahhh...murah rezeki... tahniah :-)

inazamri said...

wah bertuahnya dia disayangi dpt hp free lg.Ni mesti pekerja yg baik ni.

Cahaya Kita said...

tahniah... jumaat n bawa rezeki... aminn

wahida said...

wah...bestnya nok....
kalau aku dpt lah, sure aku peluk2 boss tu...haha...

tahniah nok...mesti ko lagi berkobar2 nak keje kan...

keep up the gud work okeh...

Huda said...

bestnye dpt free :) sama dgn handphone huda :)

Izan Ishak said...

syoknya zura! galaxy y lagi tu... izan pakai hp corby pun rasa syok gile... haha..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnyer (^___^)

Marya Yusof said...

Untungnye Zura... rezeki melimpah ruah! Tapi tulah kan klau kita kerja dgn ikhlas & jujur sesapa pun sayang... Baiknye encik Ng tu ye... ;))

Zura said...

wow bestnye...

Sharidawati Shahrudin said...

seronoknyaaaaaa!!! alhamdulillah rezeki tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...