Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 19, 2012

...Bangga Dengan Diri Sendirik....

Salam Hari Rabu..

Hari ini ai nak tunjuk2 sket..
dulu bila sebut jek perkataan nih..mesti meroyan..
sekarang, jadik ketagih plak.. setiap hari nak buat..
kekeekke..

apakah itu??

menan sudoku nih haaaa..
dulu ai ade buat n3 kejayaan pertama siapkan sudoku nih..
tapi kali nih ai nak tunjuk2 SEMUA sudoku yang berjaya ai siapkan..
muahahahaha..

Tadaaaa.. banyak dak? banyak dak??
semua sudoku kat paper the Star.. nih semua ai buat kot opis..
kekekeke.. 
kalo big boss tahu ai duk wat menan nih masa keje.. habes lah ai..
hahahahaha

setelah di kumpulkan~ tebal jugak kan~
sebahagian dari sudoku nih ai buat sorang2..
sebahagian lagi ai buat sama2 ngan kelik ai..
sebab paper star ade 1 jek.. dia pon ketagih ngan sudoku nih jugak..
so, masa lunch tu kami sama2 buat..
bila dapat siapkan.. rasa puas jek~
muahahahaha..

akhirnye.. berjaya jugak ai menawan menan nih.. 
abes paper star lamer ai korek balik.. hahahahaha
ketagih sudoku punye pasal..

sekian.. n3 pasal sudoku..

p/s: cuba lah korang try main menan nih.. :P

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

28 comments:

wan habibah said...

hahahahha.. ni dah ketagih to the max ni...

Saya Disini said...

bnyknye

ct cheery said...

rajinnyer...hehe
cheery pun penah main masa kena tahan kat wad dulu. 2 bulan main benda tu jer.mmeng puas rasanya. rasa mcm diri bijak jer..haha

Nens Collection said...

hehe..kalo ade peraduan mesti menang ni, aku x pernah lg abeskan ..pening pale..haha

SYANI said...

Dah terer la sekarang ni main sodoku..

-gedek! said...

sampai hari ni tak pandai main sudoku...

Zura said...

kalau sy suke teka silang kata...

|| NaFiRaa || said...

wan habibah..
Kami tak boleh tinggalkan komen lah kat blog kamu.. x de komen box.. cuba cek balik ek~

inazamri said...

ni mesti dah ketagihkan.Akak jenis malas tp kalau ada geng mesti jd syok main benda ni

GreenJade said...

hehe my feveret gak ni sepanjang pregnan hari2 mau layan..

sis..sy sll gak main online..try ler gi sini - http://sudoku.com.au/

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nafiraa...main sudoku ni menajamkn minda tp k.atie xminat larrr...feninggggg!

yana said...

best kan kak raa kl pandai main sudoku...nih kt hp n laptop n komputer opis da siap install da...kl free jer..lyn sudoku...

ct rahani said...

rajinnya zura.. penah main tp x reti2.. last2 fed up sendiri.. hahaha.. now giler main game aiport city kat tab.. abis ngan aidil2 duk layan game tuh.. hehe..

maszmadi said...

dah pernah try buat tapi x berjaya, trus x mo buat dah... kecewa

chugie said...

seriusly dear..
saya sangat2 x pandai nk main sudoku ni..

bleh migrain tau! :D

eB said...

eB x reti men.. hu3

Papa Mifz said...

PM tak pernah main benda alah tuh...nmpk mcm susah tuh malas nak cuba...hehe

Izan Ishak said...

izan pernah try main dlm fon aje sudoku. tapi yg easy ajelah.. hehe...

Atia Adina said...

tak reti main....

Masya said...

banyaknya.. sy main yg kat hs punyer jer hihihihihi.....

Daddy Ziyyad said...

saya sampai sekarang tak pandai main sudoku ni..;)

Daddy Ziyyad said...

saya sampai sekarang tak pandai main sudoku ni..;)

LiYa HaNiF :: said...

teringat kat sorang teman nie.. dia yg ajar main soduko nie...

LYAfrina said...

amboihhh.. ni mmg dh addict sgt2 nih.. siap dh jd koleksi..tp bagus utk minda ni

mamalieyna said...

tak reti main loor..huu~

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Beli lah buku sodoku... boleh main sampai muntah...hehehe.... Tak rajinlah patutlah kepala berkarat....hiks...

::NureeN:: said...

pandai la klau nureen hahhaha pandang pon tidak

Aishah Jahirah said...

dah lama xterai main sudoku ni...wah dah terer la...siap addicted lagi dah tu...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...