Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 21, 2012

...Sejuk Hati Mama...

Salam Hari Jumaat..
Harap2 kita semua mendapat keberkatannye~ 

Layankan lah sekeping gambar yang menyejukkan hati mamanye nih..

Anak ai mintak nak salam..
maaa.. maaa.. itu jek lah yang pandai sebut skrg..
bila ai pandang, rupernye nak salam..
alahaiiii.. suka buat mama sayu hati..kuat drama mamanye..
bila dia dapat beg or handbeg..
mesti nak salam..
kata kakak anis dia.. Delisha nak gi school..
kekekeke.. comelnye anak mama nih~

My Anis tuh ralit benor layan TV..
sampai kuyu mata.. kekekeke

sekian.. 



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

eynda said...

comelnyer....

Nens Collection said...

hehe..pandainyerr..ni nk ajak mama g jenjalan la tu..hehe..ke nk suh mama tggl umah ibu..hehe

Anamarza Sue said...

Comel je buat aksi camtu kan...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Comelnyaaaa....sejuk hati anak dah pandai salam camni:)

- GC - said...

hehehe. comelnya. dah pandai cakap blom?

wahida said...

comel dan semakin bijak!!

buat sayu je masa dia mintak salam tu kan...

Huda said...

alololo..bijak dia ye :)

sue zainun said...

hehe nak gi school ke nak gi shopping..:p

maszmadi said...

anak2 belajar dari apa yang dilihat, dengar n kita sebagai orang dewasa kena tunjuk yang terbaik kan..... good girl la delisha ni, kecik2 dah nak pi school yerk.. hehe

eB said...

nak gi school?
wahhhhhhh bijaknyer dier. musti sbb kakak anies kan? :)

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah...best kan bila anak dah pandai salam org..:)

ps: kos vaksinasi utk kedua dua vaksin ialah RM150

|| NaFiRaa || said...

DZ..
Mekasih atas info tuh yer..:)

duniafana said...

meh salam meh salam

Aishah Jahirah said...

owh xsabar bak masuk school ek...hehee

Cho Zila said...

anak akak payah nak bersalam.. kena ler kita bersuara baruler hulur tangan.. geram.. tapi tuler kadang perangai ibunyer ni pun kdg2 lupa ...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 mmg penghibur

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 mmg penghibur

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 mmg penghibur

Masya said...

anak² membesra ni ade jer ragamnya.. ntt sekolah belajar rajin² tau...

..::..aRe-Na..::.. said...

alolooo....pandai sguh lah c adik nehh hehehe..terharu ase kan zura,hehehe...yg kakak tuh ngantuk lagi ke akak...hehehee..kuyu jek matanya hehehe.....bila ehh nak leh gegirl camni hehehheeeeeee

Myra Jay said...

Alahai comelnyerrr ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...